Zibrandtsen til Saab Top 10

24-11-2017 08:50

Danske Anna Zibrandtsen har fået ét af de i alt to Wild Cards og kan nu slutte sig til Catrine Dufour, når de i næste uge drager mod Sverige til det prestigefyldte og højt doterede Saab Top 10

Copyright Ridehesten.com
Anna Zibrandtsen og Arlando, der her ses ved EM i Göteborg 2017
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu er feltet fuldendt, og det står klart, hvilke 10 ryttere der skal deltage ved Saab Top 10 under Sweden International Horse Show i Stokholm den 2. og 3. december.
EM-hold sølvvinder Anna Zibrandtsen har fået ét af de i alt to Wild Cards, og hun vil i næste uge drage mod Sverige sammen med Cathrine Dufour, hvor top 10 af de bedste dressurryttere i verden skal afgøre, hvem der er årets førende dressurrytter i 2017. Rytterne rider om en samlet præmiesum på 1,2 millioner danske kroner, plus en VW i Saab Top 10.

Anna Zibrandsten glæder sig helt vildt til at være med, når Saab Top 10 løber af stabelen i næste uge.
– Jeg har hørt, at stævnet skulle have en fantastisk atmosfære! Så jeg tror virkelig det bliver rigtig sjovt og intenst, men det kan også blive en udfordring, fortæller Anna til Ridehesten.com her til morgen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Når verdens bedste dressurryttere tørner sammen, bliver det spændende, om de danske ryttere kan give verdensetteren sved på panden. Det kommer selvfølgelig også an på, hvilken hest Isabell Werth tager med, den 12-årige hoppe Weihegold er næsten umulig at slå, men også Werths øvrige heste viser rigtig god form for tiden. Isabell Werth, der netop er kåret som bedste atlet ved FEI Awards 2017, har vundet to sejre i træk i World Cup-kvalfikationen. Men der er bestemt håb forude, for det lykkedes nemlig ikke Werth at tage sejren i World Cup-kvalifikationens første afdeling, hvor Cathrine Dufour viskede tavlen ren og med flere 9-taller og et enkelt 10-tal lagde god afstand til Werth med en sejr.

– Jeg glæder mig til at ride mod de bedste i verdenen, for jeg tror på, at det er med til at hæve vores niveau, fortæller Zibrandtsen og fortsætter: Vi er i god form og bygger stille og roligt op, så vi forhåbentlig topper i næste weekend. Jeg håber, at vi kan finde rytmen godt indendørs, og at vi kan finde sommerens form frem, slutter Anna.

Klar til start er:
Isabell Werth fra Tyskland
Therese Nilshagen fra Sverige
Patrik Kittel fra Sverige
Cathrine Dufour fra Danmark
Helen Langehanenberg fra Tyskland
Severo Jesus Jurado Lopez fra Spanien
Inessa Merkulova fra Rusland
Tinne Vilhelmson Silfvén fra Sverige
Anna Zibrandtsen fra Danmark
Rose Mathisen fra Sverige

Info

Om Saab Top 10
Top 10 er et koncept inden for springning og nu skabes den samme eksklusive konkurrence for verdens bedste dressurekvipager. Sverige og Sweden International Horse Show i Friends Arena, bliver stedet for det allerførste mesterskab.
Saab Top 10 konkurrerer de otte dressurryttere, der ligger øverst rangeret på FEI's verdensrangliste pr. den 31. oktober. Heraf skal én af dem dog være den bedst rangerede svensker, uanset hvilken placering det er. Dertil kommer to "wild carts".
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen