Zascha Nygaard sejrer i Frankfurt

17-12-2023 16:48

Zascha Nygaard Lill tilføjede her til eftermiddag en sejr til weekendens præstationer til det internationale stævne i Frankfurt i Tyskland

Copyright Ridehesten.com
Zascha Nygaard Lill her med Stanley. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Zascha Nygaard Lill er denne weekend til start med tre heste til det internationale stævne i Frankfurt, Tyskland. Stævnet danner rammen om både 4-stjernede springklasser, som Zascha Nygaard Lill også er til i, men byder også på dressurklasser.

Blandt andet blev vinderen af den prestigefyldte turnering Nürnberger Burg Pokal fundet i går, hvor det blev Isabell Werth og den danskavlede hoppe Skovens Tzarina e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Kirsten Bjerregaard Hansen og Jens Lund Pedersen), der løb med sejren. 

I dag red Zascha Nygaard Lill sig til en sejr i unghesteklassen for 6- og 7-årige heste. I klassen startede hun den skimlede hoppe Miss Ogano SIt e. Ogano Sitte/ Cornet's Stern på 7 år. De klarede sig fejlfrit igennem banen med en forhindringshøjde på 145 cm i begge runder og sluttede på den hurtige tid 31,29 sekunder. Det indbragte dem dermed førstepladsen i klassen, hvor blot fire ryttere klarede sig fejlfrit igennem omspringningen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Foruden dagens sejr lykkedes det også Zascha Nygaard Lill at ride sig en placering som nr. 10 hjem i den 4-stjernede klasse på 145 cm i fredags. Det gjorde hun i sadlen på Conterno-Blue PS e. Veyron/ Chacco-Blue. 

Klassens resultat. 

Stævnets start- og resultatlister. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen