Springning og OL-guldkamp

11-08-2024 20:40

Vallensbæk Rideklub, der i weekenden har afhold springstævne for heste og ponyer, viste i dag OL-finalekamp i håndbold i cafeteriet, mens der blev sprunget på ridebanen

Copyright Ridehesten.com
Rosemarie Heering og Ambition Gold ved DM-stævnet tidligere på året. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ingen skal føle sig splittet eller fristet til at køre hjem fra ridestævne for at se OL-guldkamp på tv – eller for den sag skyld sidde i et hjørne og smugkigge på sin telefon. Derfor havde Vallensbæk Rideklub tændt for tv'et i cafeteriet, hvor de interesserede i samlet flok kunne se endnu en dansk OL-medalje komme sikkert i hus – alt imens der blev sprunget en MB på ridebanen.

Dagens højeste klasser for ponyer ved Vallensbæk Rideklubs landsstævne var en S1*, der blev vundet af klassens eneste dobbelt fejlfrie ekvipage, Sille Hartvig Nielsen og den 12-årige GCS Rambo e. Cashelbay Cruise fra Nordsjællands Sportsrideklub.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I hesteklasserne var dagens højeste klasse en MA**, og her var det ligeledes en ekvipage fra Nordsjællands Rideklub, der satte sig på sejren, nemlig Rosemarie Heering og hendes 13-årige vallak Ambition Gold e. Arpeggio/ Carry Gold, der var dobbelt fejlfri i klassens hurtigste tid. Ligeledes dobbelt fejlfri var Sportsrideklubbens Hanna-Sofie Dahle med den 17-årige Clemens e. Cicero Z van Paemel/ Nimmerdor.

Stævnets start- og resultatlister.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner