Winding til VM i Working Equitation

29-07-2022 06:31

Annika Knudsen Lorentsen

Tidligere på måneden var der VM i Working Equitation i Les Herbiers i Frankrig, hvor danske Christina Bye Winding deltog

Copyright Ridehesten.com
Christina Winding. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dagene d. 20-23 juli 2022 afholdtes Verdensmesterskaberne i Working Equitation i Les Herbiers i Frankrig. Christina Bye Winding deltog, som eneste dansker, med sin lusitanohoppe Esplêndida, som hun i foråret kvalificerede sig med i Holland.

Ekvipagen havde nogle rigtig fine starter, og lagde sig i top-20 i både dressur og stiltesten, med henholdsvis 67,2% og 67,6%. I speedtesten havde ekvipagen lidt udfordringer, som satte dem lidt tilbage i feltet.

– Esplêndida har virkelig udviklet sig det sidste halve år, og hun viser enorm stor kvalitet og stabilitet i alle tre discipliner, fortæller en glad Christina, som alt i alt er yderst tilfreds med ekvipagens præstation.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Carlos Hernani
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Hun var super stabil i både opvarmning og inde på banen alle dage, og det er nok her vi ellers har haft den største udfordring, siger Christina, eftersom Esplêndida med sine 177 cm er en forholdsvis stor lusitano, hvilket ville kunne have givet anledning til større udfordringer på banen, hvor man udfører mange skarpe vendinger med stor samling.

Working Equitation består af fire discipliner:

  • Dressur
  • Stiltest
  • Speedtest
  • Kvægtest (kun for hold)

Læs mere på www.workingequitation.dk

Copyright Ridehesten.com
Fra venstre: træner Marco Boavista, rytter Christina Bye Winding, support Karin Birkedal og Winnie Pold. Foto: Carlos Hernani
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen