Wind over alt ved Equitour

22-05-2017 15:06

23-årig beriderelev starter international dressur og springning ved Equitour-stævnet i Uggerhalne i pinsen

Copyright Ridehesten.com
Søren Wind og Herslev Mark's Cornado.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Prix St. George og Intermediaire samt springning på 145 cm er på programmet for 23-årige Søren Wind, når han i pinsen skal ride CDI** lille tur i dressur og CSI*** medium tur i springning.

– Som berider skal man jo kunne begge dele, udtaler Søren Wind, der til daglig er 6. års beriderelev hos Helgstrand Dressage, hvor han arbejder under Thomas Sigtenbjerggaard.

– Inden jeg startede ved Helgstrand Dressage som elev var det mest springning, jeg havde redet. Jeg valgte derfor at tage herop for at blive bedre i dressuren, forklarer Søren.

Og selvom arbejdsdagene går med dressur, så bruger Søren Wind sin fritid på springningen. På den måde bliver begge discipliner holdt ved lige, så Søren nu kan stille op i begge til Equitour Aalborg.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dressuren skal Søren Wind ride Prix St. George og Intermediaire 1 på Klostergaardens Salvador e. Sandro Hit/ Midt-West Ibi-Light (opdr. Bolette Lyngby Wandt), mens han i CSI*** medium turen skal springe både 140 og 145 cm klasser på Herslev Mark’s Cornado e. Coronado/ Casino (opdr. Bodil og Bent Sørensen).

– Jeg har kun redet Salvador i de sidste fem måneder, og Cornado har jeg redet siden september sidste år, så vi har ikke kendt hinanden vildt længe, fortæller Søren, der håber på gode og stabile ridt under stævnet.

I de sidste 2 år har Søren Wind haft sin daglige gang på Helgstrand Dressage, hvor Equitour Aalborg afholdes fra den 1.-5. Juni.

– Jeg glæder mig til at starte på hjemmebane. Det bliver en stor oplevelse med forhåbentlig masser af opbakning. Og så gør det jo det hele noget lettere, at vi ikke skal køre langt med hestene. Jeg glæder mig til at opleve stemningen til så stort et stævne, især nu hvor vi selv har hjulpet med at gøre hele området klar, slutter beridereleven, der allerede i ugen efter Equitour Aalborg skal til sin beridereksamen. 

/Pressemeddelelse.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen