5 skarpe til Søren Wind

25-09-2014 10:01

Til JBK Horse Shows i Odense skal springrytter og beriderelev Søren Wind ride finalen ved Dansk Ride Forbunds championat for unge springheste – vi har stillet ham 5 skarpe om den forestående finale

1. Hvilke heste skal du ride championatsfinale på?
- Jeg skal ride på Bajads en 4-års e. Cajus/Casir Ask (opdr. Tommy Sørensen). Derudover har jeg en 5-års med, Clod Lille Lunden e. Volstrups Casillas/Casir Ask (opdr. Preben Richard Iversen).

2. Hvordan er det gået til kvalifikationen?
- Bajads vandt jeg kvalifikationen på i Billund med 8,4, hvor han sprang helt fantastisk. Med Clod Lille Lunden blev jeg nr. 2 i kvalifikationen i Tørring med 8,0, hvor han tog det rigtig fint og sprang rigtig godt, selv om han stadig er rimelig urutineret af en 5-års.

3. Hvordan forbereder du dig til finalen?
- Jeg forbereder mig som sådan ikke til finalen, jeg træner dem som jeg plejer sammen med min træner Allan Blomgren, og tager dem med ud til stævne så de får noget rutine på fremmede baner.

4. Hvad er dine forventninger til finalen?
- Jeg har store forventninger til specielt Bajads på 4 år, da jeg synes, det er en hest i særklasse med rette indstilling og stor kapacitet samt forsigtighed. 5-års hesten Clod er knap så rutineret, men er en hest med stor kapacitet og på længere sigt er jeg sikker på, det bliver en super hest, så med ham tager jeg JBK som et led i hans uddannelse.

5. Hvilke planer har du for hestene efter finalen, også på lang sigt?
- Jeg ejer desværre ikke nogle af hestene selv, men håber selvfølgelig at kunne have glæden af dem så længe som muligt frem til de bliver solgt.

Læs mere som JBK Horse Shows HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen