Werth vinder World Cup kvalifikation i Stuttgart

19-11-2016 20:21

Maria Lerche Mortensen

Ved Stuttgart German Masters-stævnet, bliver der i disse dage afholdt hele tre World Cup-klasser, det drejer sig om kvalifikationer i kørsel, dressur og springning. I dag har dressurrytterne været i ilden og det blev til en sejr til Isabell Werth

Copyright Ridehesten.com
Isabell Werth og Weihegold OLD ved OL i Rio
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er 32. gang der afholdes Stuttgart German Masters, der siden 2002 har været vært for en World Cup kvalifikation for 4-spands kørsel, siden 2005 vært for en kvalifikation i springning og siden 2012 også været vært for en dressurkvalifikation.

I dag var tyskerne stærkest, og satte sig dermed på de tre første placeringer. Isabell Werth tog en sikker sejr i kürklassen, med over tre procentpoints ned til den nærmeste konkurrent. -Hoppen var fantastisk og hun er i den bedste form nogensinde, fortæller Isabell Werth om makkeren Weihegold OLD e. Don Schufro/ Sandro Hit, som hun scorede 89,418% med. Isabell Werth og Weihegold tog ved OL i Rio en sølvmedalje individuelt og en guldmedalje for hold.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kristina Bröring-Sprehe og hesten Deperados FRH e. De Niro/Wolkenstein II var også med på det guldvindende hold ved OL og hjemtog individiuelt en bronzemedalje. I dag blev det til en andenplads med 86,306%. Tredjepladsen tog Fabienne Lütkemeier og D’AgostinoFRH e. De Niro/Shogun xx med 78,886%.

På 6. pladsen var den danskavlede Smeyers Molberg (tidl. Atterupgaards Molberg) at finde med 75,265%. Smeyers Molberg er avlet af Stutteri Atterupgaard på Midtsjælland og er efter Michellino med Rambo til morfar. Vallakken er redet af schweiziske Marcela Krinke Susmelj.

Se klassens fulde resultat her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen