Werth og Wendy vandt igen

03-05-2024 19:41

Tyske  Isabell Werth og den danske hoppe Wendy de Fontaine har gentaget gårsdagens Grand Prix-sejr i Mannheim ved i dag vinde Grand Prix Special

Copyright Ridehesten.com
Queenparks Wendy går sit tredje internationale stævne med Isabell Werth. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 10-årige guldmedaljehoppe Wendy de Fontaine (tidl. Queenparks Wendy) e. Sezuan/ Blue Hors Soprano (opdr. Kurt Gosmer) har siden årsskiftet haft hjemme i Isabell Werth og Madeleine Winter-Schulzes stald.

Den lovende ekvipage, der allerede i februar var ude at starte internationalt ved CDI3* Le Mans og CDI3* Aacheni februar og marts, er dette gang til start ved CDI4* Mannheim, hvor parret i går vandt Grand Prixen med 77%.

I dag gjaldt det Grand Prix Special, og på trods af lidt småfejl inkl. fejl i etterne, så lykkedes det at score 76.255 % og vinde suverænt med – igen i dag – mere end tre procentpoint ned til nærmeste konkurrent, som i dag var finnen Henri Ruoste med sin 15-årige hannoveranervallak Quentano e. Quaterback/ Dartagnan.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lone Bang Zindorff var den eneste dansker til start i klassen, og hun blev nr. 5 med den danskavlede hannoveranerhoppe Thranegaardens Rostov e. Blue Hors Romanov/ Diamond, da de opnåede 69,468%.

Norske Isabel Freese og den danskejede hingst Total Hope e. Totilas/Blue Hors Don Schufro opnåede 71% og tog fjerdepladsen.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen