Total Hope har VM-kvalifikation i hus

21-05-2022 13:30

Den delvist danskejede avlshingst Total Hope, der rides af norske Isabel Freese, har efter sin succes ved CDI-stævnet i Hagen i denne uge, sin VM-kvalifikation på plads

Copyright Ridehesten.com
Isabel Freese og Total Hope fotograferet i Tyskland sidste år. Foto: LL-Foto
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 10-årige dressurhingst Total Hope, der er samejet af danske Lone Bøegh Henriksen fra HP Horses og tyske Paul Schockemöhle, rides af Schockemöhles berider Isabel Freese, der har norsk nationalitet og er uddannet ved tyske Holga Finken.

Hun har i 3,5 år dannet par med hingsten, der tidligere blev redet af svenske Pernilla André Hokfelt. Det har været nogle meget succesfulde år med UVM-medalje og sejr i de prestigefyldte, tyske turneringer Nürnberger Burgpokal og Louisdor Preis, der har været medvirkende til hingstens tyske tilnavn OLD.

Copyright Ridehesten.com
Isabel Freese og Total Hope under hingstekåringen i Herning. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Total Hope OLD er avlet af tyske  Christine Arms-Krogmann og trukket på en af verdens mest vindende dressurhopper, Weihegold OLD efter Blue Hors Don Schufro/Sandro, mens hans far er en af verdens mest vindende dressurhingst, Gribaldi-sønnen Totilas.

Selv om Total Hope OLD er midt i en travl bedækningssæson, har han i denne uge været til start med Isabel Freese ved CDI-stævnet i Hagen, hvor parret sejrede i deres kun anden internationale Grand Prix, hvor de opnåede 74,543%. I Grand Prix Special blev det 72,202% og en fjerdeplads. Allerede med Grand Prix-resultatet var Total Hope kvalificeret til VM 2022 i Herning.

Se stævnets resultater.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen