Dansk islæt i top af Nürnberger Burg Pokal og Louisdor Preis

19-12-2021 17:07

Annika Knudsen Lorentsen

I finalerne i tyske Nürnberger Burg Pokal og Louisdor Preis var det heste med relation til Danmark der tog sejren. I førstnævnte var det Dansk Varmblodshoppen Straight Horse Ascenzione, der tog finaletitlen, mens det blev den danskejede Total Hope OLD, der vandt Lousidor Preis 2021. Danske Daniel Bachmann Andersen opnåede ligeledes placering ved finalestævnet

Copyright Ridehesten.com
Helen Langehanenberg og Straight Horse Ascenzione. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Flot fremvist af tyske Helen Langehanenberg tog Dansk Varmblodshoppen Straight Horse Ascenzione e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Straight Horse) i dag titlen som vinder af Nürnberger Burg Pokal 2021 for unge dressurheste mellem 7 og 9 år. 

Sammen opnåede ekvipagen hele 77,268 procent i Prix St. Georg, og det var lige nok til, at den danskopdrættede hest tog sejren foran hannoveranerhesten Schöne Scarlett, som ligeledes blev redet af Helen Langehanenberg. 

I denne finale var Daniel Bachmann Andersen til start med den 8-årige Caracciola MT e. Chin Champ/ Calido I og sammen blev de nummer 7 med 72,659 procent. 

Resultatet af klassen. 

Copyright Ridehesten.com
Isabel Freese og Total Hope OLD. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Total Hope vinder af Louisdor Preis 2021
Finalen i Louisdor Preis, som er en turnering for 8-10 årige heste på Grand Prix-niveau er netop afsluttet og her blev det hingsten Total Hope OLD e. Totilas/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Christine Arms-Krogmann) som tog sejren. 

Hingsten er ejet af danske Lone Bøegh Henriksen, som har HP Horses og tyske Paul Schockemöhle i fællesskab. Hingsten bliver redet af norske Isabel Freese, som i dag formåede at ride ham til hele 77,540 procent og det var dermed en stensikker sejr. 

Resultatet af klassen.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing