Vinder af Nürnberger Burg-Pokal 2013

21-12-2013 20:58

Finalen i årets Nürnberger Burg-Pokal blev i dag afgjort i Frankfurt, Tyskland, og vinderen blev Beatrice Buchenwald og Don Schufro-datteren Weihegold

Copyright Ridehesten.com
Weihegold - her med Kira Wulferding i sadlen ved UVM i Verden 2010.

Frankfurt bød i dag på store triumfer for Isabell Werths stald. Først vandt hun selv dagens Grand Prix Special på den 9-årige Bella Rose e. Belissimo M med hele 78,458%. Samtlige dommere havde ekvipagen som vinder af klassen og sejren var da også særdeles tydelig med knap otte procentpoint ned til Nadine Husenbeth på Florida e. Fidermark, som opnåede en score på 70,583%. Lige efter på tredjepladsen kom Thomas Wagner på Very Keen e. Oklund med 70,042%.

Finalen i Nürnberger Burg-Pokal 2013 for syv- til niårige heste blev afviklet i Prix St. Georges Special og blev vundet af en rytter fra Isabell Werths stald; Beatrice Buchenwald på otteårige Weihegold e. Don Schufro med en score på 74,732%. Andenpladsen gik til Dorothee Schneider på den otteårige vallak Derano e. De Niro med 74,000%, skønt ekvipagen kun har relativt lidt stævneerfaring sammen. Ind på tredjepladsen kom norske Isabel Bache på den bare syvårige Riverdance e. Rascalino med 72,293%.

Se flere resultater her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen