Total Hope vandt Lousidor Preis Grand Prix i dag (video)

18-12-2021 19:55

Annika Knudsen Lorentsen

I denne weekend er der finale i Lousidor Preis og Nürnberger Burg Pokal, og i dag vandt norske Isabel Freese Grand Prix-indledningsklassen i Lousidor Preis-finalen i sadlen på den danskejede Total Hope  

Copyright Ridehesten.com
Total Hope og Isabel Freese ved deres debut i den korte Grand Prix i Herzlage i september. Foto: LL Foto.

Den 9-årige hingst Total Hope OLD e. Totilas/ Don Schufro (opdr. Christine Arns-Krogmann) er ejet af danske Lone Bøegh Henriksen, som har HP Horses, og tyske Paul Schockemöhle. 

I dag blev han flot fremvist af sin norske rytter Isabel Freese, som red ham til 75,419 procent i Grand Prix i den indledende klasse ved Lousidor Preis-finalen, som afholdes af Internationales Festhallen Reitturnier Frankfurt, men på grund af corona er flyttet til Schafhof. 

Total Hope har særdeles lovende gener, og han viser gang på gang, at han også selv har en lovende fremtid foran sig. Faderen Totilas og moderen Weihegold har begge vundet utallige medaljer ved internationale mesterskaber,  og begge har præsteret at ligge nr. 1 på verdensranglisten. På sin Instagram skriver HP Horses følgende:

– Når man drømmer stort og drømmene går i opfyldelse. Af hjertet tak til Isabel Freese og Christin Geske for altid at yde det ypperste. og til Total Hope OLD for altid at indfri vores vildeste håb.

Lousidor Preis er en turnering for 8-10 årige heste. Nedenfor kan I se video af Total Hopes og Isabel Freese ridt i dag.

Resultat af klassen.

Daniel til start i Nürnberger Burg Pokal
I sadlen på den 8-årige Caracciola MT e. Chin Champ/ Calido I er Daniel også til start ved stævnet, hvor der også afholdes finale i Nürnberger Burg Pokal, som er en turnering for 7-9 årige heste, som går lige under Grand Prix-niveau. 

I dag blev der redet i Prix St. Georg og Daniel red i dag syvendepladsen i hus med 72,195 procent. Klassen blev vundet af Helen Langehanenberg med Dansk Varmblods-hesten Straight Horse Ascenzione e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Straight Horse ApS). Sammen opnåede de 76,976 procent. 

Resultatet af klassen. 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing