Werth er besejret

17-11-2019 09:30

Isabell Werth og Weihegold, der ellers har været ubesejret i 2019 er blevet slået af trakehnerhoppen Dalera i Stuttgart

Copyright Ridehesten.com
Jessica von Bredow-Werndl og den 12-årige trakehnerhoppe Dalara. Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det lykkedes Jessica von Bredow-Werndl og den 12-årige trakehnerhoppe Dalera e. Easy Game/Handryk, at danse sig  til sejr i World Cup Grand Prix Kür lørdag aften. En totalt udsolgt skare på 8000 tilskuere så Jessica ride til musikken i La La Land, som hun beskrev som sin hjertemusik. Ekvipagen slog dermed den tredobbelte World Cup vinder Isabell Werth med Weihegold e. Blue Hors Don Schufro/ Sandro Hit, der ellers har været ubesejret i hele 2019.

– Det føles som at danse, og jeg havde gåsehud hele tiden gennem mit ridt. Det er virkelig sejt at vinde i Stuttgart, det har jeg altid drømt om, fortæller Jessica til Dressage-news.com

Jessica von Bredow-Werndl opnåede den flotte score af 88,440 procent, som er ekvipagens anden højeste score i karrieren. De fik nemlig 89,107 procent i deres kür ved EM i august, hvor de også vandt bronze.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Isabell Werth og Weihegold e. Blue Hors Don Schufro/ Sandro Hit derfor nøjes med andenpladsen med scoren 87,240 procent. Isabell Werth roste efterfølgende Jessica, og fik smilende sagt, at det ikke skulle gå hen og blive en vane.

– Det er fuldstændig fortjent, men det skal ikke blive en vane, fortæller Werth.

Resultaterne tæller ikke for Werth, der som forsvarende mester, har redet den første af to kvalifikationer på både Weihegold og Emilio. Weihegold er hendes første valg til at forsvare titlen, mens Emilio er med som backup.

Se alle resultaterne HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen