Topryttere i Stadl-Paura

13-04-2022 12:48

Den nybagte World Cup-mester, tyske Jessica von Bredow-Werndl, er blandt de topryttere, der skal ride det 4-stjernede CDI-stævne i østrigske Stadl-Paura, hvor også Europas ungdomselite traditionelt samles

Copyright Ridehesten.com
De nystaurerede faciliteter i Stadl-Paura er taget i brug ved det aktuelle CDI-stævne. Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det internationale påskestævne i Pferdezentrum Stadl-Paura, Østrig, har lange traditioner og afvikles i år i dagene 14. til 17. april i topmoderne og faciliteter. Hertil har den danske landstræner og holdleder, Dennis Fisker og Janne Møller Jensen, sendt et hold junior- og ungryttere, der skal ud og høste international erfaring og repræsentere Danmark.

I eftermiddag kl. 16 er der vettjek for ungdomsrytternes heste og de ungheste, der skal starte i morgen. I morgen torsdag rider juniorerne (Karoline Mathilde Ravnsbo og Valentin Munkedal) kl. 13:00 og ungrytterne (Maria Mejlgaard Jensen, Camilla Juul Møller, Amalia Skjold og Lea Andreassen Torabi) kl. 16.00.

Copyright Ridehesten.com
De nye baner står klar i Stadl-Paura. Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det gælder i morgen holdkonkurrencen, hvor rytterne fredag rider individuelt og lørdag kür.

Lørdag starter U25-turen (uden dansk deltagelse), en 1-stjernet lilletur og en 4-stjernet stor tur. I sidstnævnte kommer østrigske topryttere som Renate Voglsang og Astrid Neumayer til start, og de får konkurrence af Tysklands nybagte World Cup-vinder og regerende OL-vinder, Jessica von Bredow-Werndl.

Start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Har har det hold juniorryttere og et hold ungryttere til start ved stævnet. Foto: Privat.
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald