VIP Mesterskaberne skudt i gang

08-05-2022 06:39

Kristine Bjørg Frank Bojsen

VIP mesterskaberne i individuel ponydressur, er blev i går skudt i gang. I denne weekend er det Klintholm Rideklub der er vært for festlighederne

Nyheden fortsætter efter annoncen

VIP Mesterskaberne er et nyudviklet koncept af distrikt 10, med henblik på at skabe et mesterskab hvor flest muligt kan deltage. Mesterskabet bliver afviklet i bronze-, sølv- og guldtur, og i denne weekend er der mesterskabsklasser i ponydressur fra LB3 til PRI. 

De dygtige ponyryttere red flotte procenter hjem i gårsdagens klasser, som de tager med til anden afdeling af mesterskabet i dag.

Mesterskabet bliver afviklet over to dage, resultaterne bliver lagt sammen og vinderen af hver tur, bliver fejret med flotte sponsorpræmier og præmieoverrækkelse til hest. 
Udover god ponydressur var i går en dag med høj solskin og VIP-stemning. 
De forenede gårdklubber havde flest ponyryttere til start ved stævnet, og vandt derfor et VIP-bord med kaffe og småkager, for enden af stævnebanen. 

Copyright Ridehesten.com
Agnes Ørnskov Beier og Kachunga. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen

Her fortæller Agnes Ørnskov Beier og hendes mor Mette Ørnskov Beier, om deres oplevelser efter første dag, til VIP mesterskaberne:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– VIP mesterskabets arrangør i Klintholm for pony rytterne, har været yderst flinke og særdeles hjælpsomme mht. tilmelding, regler mm. Børnenes tilgang til stævnet er sjov, idet de har valgt at kalde det et mesterskab og af den årsag skal børnene lære de gældende regler til større og andre mesterskaber i fremtiden. Personligt er vi i dag med på 2 ponyer ( Kachunga og Chantre Noir i Bronze turen) som er helt nye hos os og derfor er det fedt at kunne deltage i et mesterskab som dette, hvor arrangørerne har været meget hjælpsomme.

Copyright Ridehesten.com
Agnes Ørnskov Beier og Chantré Noir. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen

– Børnene synes det er sjovt og spændende med de mange sponsorer, hvor gaverne er mange og muligvis lidt større end til de normale C-stævner. Podiet er flot pyntet og stemningen generel super hyggelig. Super vejledning til parkering og en dejlig stor ridehal til opvarmning. VIP er helt sikkert på genvalg hos Agnes.

Læs mere om VIP mesterskabet her

Se resultaterne fra stævnet her

Ridehestens fotograf har været til stede hele lørdag. Billederne er online i starten af ugen.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen