Sommerferie med ponyen

14-07-2018 20:27

Vil du gerne bruge en masse tid på din pony her i sommerferien? Måske  bruger du allerede længere tid i stalden, hvor du hygger dig hver dag, men har du tænkt over, hvor mange muligheder der er for større oplevelser med din pony i sommerferien? Der findes rigtig mange muligheder faktisk!

Copyright Ridehesten.com
Stranden er altid et fedt sted at ride, og de fleste ponyer og heste elsker at bade, når de først har set, at vandet ikke er farligt. Hvis du ikke har mulighed for selv at tage en pony med til stranden, er der mange steder, der lejer ponyer ud til netop dette formål. Og de bor altid tæt på vandet!
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvis du gerne vil opleve noget mere med din pony i sommerferien end bare en masse hyggedage i stalden, er der masser af muligheder. Du skal først og fremmest overveje, hvad det er, du gerne vil. Vil du på ridelejr? Eller måske du lokke din familie med på en campingplads, hvor du kan have din pony med? Du kan helt sikkert finde en fantastisk måde at nyde ferien på - sammen med din hest!

Hestecamping
Hestecamping er en rigtig god måde at holde ferie på, hvor du både kan være sammen med hele familien og samtidig holde ferie med din hest. Mange steder ligger hestecampingpladserne i smuk natur, hvor der er masser af steder, du kan ride. Nogle steder kan du endda komme ned til vandet og ride. De har altid folde, hvor ponyerne kan stå, og nogle gange har de også en ridebane. Hvis du er den eneste i familien, der har hest eller pony, kan du evt. invitere en veninde med, så I kan lave noget fælles hygge.

Ridelejr
Hvis din familie ikke er interesseret i en hesteferie, eller hvis du gerne vil opleve en masse sammen med andre på din alder, så er det en god idé at melde dig på en ridelejr. Der findes både ridlejre, som er for alle der har lyst, men de lokale klubber holder også tit ridelejr for deres medlemmer. En ridelejr er en god mulighed for en masse sjov med din pony, men hvis du ikke har din egen pony, er en ridelejr også en mulighed. Hvis det er første gang du skal på ridelejr, kan det være en god idé at melde dig til med en ven eller veninde, der også gerne vil på ridelejr.

Lej en pony
Hvis du ikke har mulighed for at få din egen pony med på camping, findes der også steder, hvor du kan leje en pony for et par timer - ofte nær campingpladser. Det er rigtig sjovt at prøve, og det er også en udfordring at ride på en helt ny pony. Når du kommer til stedet, fortæller du dit eget niveau, men du skal selvfølgelig være forberedt på at det er turponyer de har sådan nogle stedet, så det er nok ikke en Grand Prix-hest, der står til rådighed. Men det betyder bestemt ikke noget, at du ikke kan få en super sjov oplevelse med dem!
Så er det bare at få bestilt.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen