Distrikt 10 introducerer nyt VIP Mesterskab

17-04-2022 07:03

Annika Knudsen Lorentsen

Henover året afholder Distrikt 10 VIP Mesterskab for både pony og hest, i både springning og dressur og både for hold og individuelt. Der er lagt op til fantastiske mesterskaber med god stemning, og hvor der er fokus på, at så mange ryttere som muligt skal have mulighed for at deltage

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

De nye VIP Mesterskaber i Distrikt 10 er på en måde en erstatning for distriktsmesterskaberne, som distriktet de seneste år ikke har afholdt på grund af manglende tilslutning. Selvom det er en erstatning, er VIP Mesterskaberne noget helt nyt, og på ingen måde at sammenligne med de tidligere distriktsmesterskaber. Det skyldes blandt andet, at ryttere fra hele landet er velkomne. 

– Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med de nye mesterskaber. Vi ville gerne prøve noget helt nyt, og vi har forsøgt at lytte til hvad rytterne gerne vil, så vi kan skabe nogle mesterskaber, hvor mange har lyst til at deltage, fortæller Tanja Marik fra Distrikt 10 og fortsætter: 

– Vi vil gerne skabe en rigtig mesterskabsstemning, og derfor bliver der lavet forskellige VIP-tiltag, som alle skal bibringe en ægte mesterskabsfølelse. Vi har samtidig åbent op for, at mange flere kan deltage. Det har vi gjort ved at sørge for, at man kan ride mesterskaberne på flere niveauer. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det betyder, at man i dressur kan ride alt fra LB til PRT for pony og alt fra LA til Prix St. Georg for hest. I springning kan man ride fra LB til MB for både pony og hest. 

Det første mesterskab afholdes for ponyryttere i dressur individuelt og finder sted allerede fra den 7.-8. maj. Se listen over alle mesterskaberne nedenfor:

  • 7.-8. maj: Klintholm Rideklub, individuel ponydressur
  • 4.-5. juni: Egtved Rideklub, individuel dressur for hest
  • 27.-28. august: Kolding Rideklub, dressurmesterskab for hold, pony og hest
  • 3.-4. september: Kolding og Fredericia Rideklub (afholdes hos Kolding), hold hest og pony i springning
  • 1.-2. oktober: Egum Rideklub, individuel springning for pony
  • 16.-17. december: Fredericia Rideklub, individuel springning for hest

Læs mere om konceptet på distriktets hjemmeside, hvor du også kan læse om, hvordan din klub vinder et VIP-bord til stævnerne.

Læs også

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen