Vil du være en del af Firkløveret Springakademi?

27-10-2016 10:31

Der åbnes nu op for optagelse af nye junior- og ungryttere på Firkløverets Springakademi. Udover dette vil der for U25-rytterne være en clinic med Lars Nørgaard Pedersen den 28. – 29. oktober.

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Firkløveret Springakademi ønsker at udvikle, træne og dygtiggøre unge ryttere og via alle sponsorer i Akademiet har de muligheder for at give dem viden, indsigt og råd både fra dyrlæger, foderspecialister, hestemassør, revisorer mv. Akademiet har været så heldige via topryttere i hele Europa, der har stillet sig gratis til rådighed  for træning af ryttere, at kunne give flere akademiryttere et sådant ophold.

Nye junior og youngridere
Firkløveret Springakademi  åbner op for optagelse af nye talentfulde akademirytter. Man kan derfor nu søge om optagelse i Firkløveret Springakademi  -  ansøgning sendes til:  Susanne.taarnager@live.dk eller Rene.holstein@youmail.dk hvor ansøgninger skal være senest den 2. november klokken 24.00.

Krav for optagelse
For at kunne blive optaget skal man være mellem 13-21 år, da det er junior & youngriders som bliver optaget. Der bliver lagt vægt på følgende:  ryttere med potentiale/talent, flittige og ambitiøse, mål, udviklingsparate & lydhøre, teamplayere, har min 2 heste til rådighed, hestepotentiale, forældreopbakning, træneropbakning og resultater.

Du skal sætte 4 weekender af om året for at deltage under clinics i Akademiet. Der forventes, at du ligesom Firkløveret sætter teamspirit  højt og ønsker at bidrage til den gode holdånd i Akademiet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der udvælges blandt nogle af ansøgerne  3 – 4 ryttere, der får mulighed for at ride med ved næste Clinic/samling i vores junior & youngrider trup, der rider under trænerteamet Maria Gretzer & Bjørn Carlsson den 11. – 13. November på Barthahus.  Så du skal kunne ride denne weekend.

Clinc med Lars Nørgaard Pedersen
Cliniccen afholdes på Barthahus hos familien Lykke Svendsen, Fredtoftevej 1, 2980 Kokkedal.

 Ryttere mødes på Barthahus kl. 15.30 - Selve clinicen starter kl. 16.00 for publikum, lørdag starter vi  KL. 10.00 og slutter ca. kl. 16.

Clinicens program og deltagerlisten med ridetider for begge dage finder du HER

Kilde: Firkløveret Springakademi

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen