Vil du ride på Tops Arena?

15-06-2023 06:44

Annika Knudsen Lorentsen

Dansk Varmblod skal stille hold til WBFSH Studbooks Global Champions Trophy på Longines Tops International Arena i Valkenswaard, og nu sætter Bo K. Møller ord på hvad han tænker om det nye koncept

Copyright Ridehesten.com
Karen Møller Rohde med Fi Fi Ask. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I år åbner der sig en spændende mulighed for at komme til at ride på den imponerende, internationale stævneplads i Holland, Longines Tops International Arena. Et samarbejde mellem paraplyorganisationen WBFSH og Longines Tops International Arena har udløst en ny, spænde hold- og individuel konkurrence for heste i alderen 5-, 6-,7 og 8-års.

Stævnet afvikles den 28. september til 1. oktober, altså ugen efter UVM på Zangersheide, som også er et samarbejde mellem WBFSH og FEI. Udfordringerne på Zangersheide har dog været mange wildcards, og dermed ikke den samme direkte konkurrence mellem avlsforbundene, som det f.eks. er tilfældet ved UVM i dressur i Ermelo. Den nye konkurrence i Valkenswaard, Holland er målrettet avlsforbundene, og de førende tyske samt franske og belgiske forbund har meldte deres ankomst. 15 avlsforbund er målet for afviklingen, nu er der tilmeldt 11, så der er håb om, at det nye, internationale mesterskab for unge springheste bliver en realitet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hør Dansk Varmblods formand Jan Pedersen fortæller om dette spændende tiltag i videointerviewet, som du finder HER, mens du i videoen nederst kan høre Bo K. Møller fortælle om det nye tiltag. 

Dansk Varmblod har tilmeldt sig, men der mangler fortsat heste, især blandt de 7-årige heste, hvor der er meget få tilmeldinger. Det fortæller Jens Hellmers fra Z-udvalget.

/Dansk Varmblod

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen