Dujardin tog teten i lilletur

28-06-2023 17:34

CHIO Aachen: Charlotte Dujardin er tilbage fra barsel og meget overbevisende vandt hun dagens Prix St. Georges på den velgående hoppe Times Kismet, mens Nanna Skodborg Merrald blev nummer otte i et meget stærkt felt

Verdens bedste ryttere er disse dage samlet i Aachen for at ride ved verdens største ridestævne og det er ikke kun deres Grand Prix-heste, som skal i ilden på på Deutsche Bank Stadium. En del af de helt store navne har også taget de yngre heste med for at deltage i CDI1*. I dagens Prix St. Georges understregede Charlotte Dujardin at hun er tilbage efter endt barsel. 

Med yndige Times Kismet e. Ampére/Lord Leatherdale lagde Dujardin stor afstand til konkurrenterne, efter et særdeles flot og fejlfrit program, hvor den 8-årige hoppe gik med god selvbæring i både trav og galop. Samlet blev det til 77,58% og en sikker sejr ved stævnets første dressurklasse. 

Tyske Frederic Wandres har næsten været uovervindelig på Quizmaster FRH e. Quasar de Charry/Velten Third  siden 2021 og sidste år i Aachen vandt han også begge klasser i lilletur. Den stime sluttede i dag, da de med 73,88% blev nummer to. Schweiziske Andrina SuterBriatore e. Belissimo M/Dresemann formåede at blande sig i toppen, da hun med 72,79% blev nummer tre.

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald på Blue Hors Touch Of Olympic L. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Eneste danske rytter i lilletur er Nanna Skodborg Merrald, som samlet har tre heste med hernede. I dagens Prix St. Georges havde hun DV-vallakken Blue Hors Touch Of Olympic L e. Don Olymbrio/ Fidermark (opdr. Anja & Jan Petersen) til start og de fik lagt rigtig godt fra land med et flot travprogram, hvor Don Olymbrio-sønnen gik med god power. Samlet blev det til en ottendeplads med 70,85% for ekvipagen, hvor en dyr fejl i galopdelen kostede dyrt.

Klassens resultat.

Stævnet start - og resultatlister. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen