Sejr til Hallundbæk i Portugal

10-02-2023 19:24

Annika Knudsen Lorentsen

Igen i dag er det blevet til flere flotte placeringer for de danske ryttere i Vilamoura, og Emil Hallundbæk har vundet en 135 cm-klasse, mens Søren Møller Rohde har opnået placeringer i stævnets højeste klasser

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er i dag blevet til mange danske placeringer i Vilamoura, Portugal på tværs af de mange sværhedsgrader, og også i stævnets højere klasser, har de danske ryttere leveret flotte runder der har resulteret i gode placeringer. 

Emil Hallundbæk, der i går havde succes, fortsatte det flotte niveau i dag, hvor han vandt en 135 cm-klasse med Illonois e. Zambesi/Cassanova. I alt var der 66 ekvipager til star til klassen, hvor Emil leverede den hurtigste runde af alle. Emil sikrede sig desuden en sjetteplads i en 140 cm-klasse med Irwin e. Kannan/Paladin des Ifs.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Chefberider fra Stutteri Ask, Søren Møller Rohde har opnået flere placeringer ved stævnet i dag. I den 145 cm-høje rankingklasse red han med én enkelt tidsfejl i sadlen på Action Man Ask Z e. Action-Breaker/ Calvados Z og tog 11. pladsen ud af 37 ekvipager. 

I en 130 cm-klasse blev det desuden til en fjerde- og femteplads i sadlen på henholdsvis den 8-årige Joker Ask e. Zinedine/Ugano Sitte og den 7-årige Zamarolus Ask e. Zambesi TN/ Carolus.

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner