7 grunde til at være springrytter fremfor fodboldspiller

23-08-2016 07:14

Ann-Sofie Skovlund Eriksen

Hvis du lige mangler et par gode argumenter for, hvorfor sønnike hellere skal ride end at spille fodbold, så læs med her

Copyright Ridehesten.com
Alexander Godsk og Davinci

 

 1. Karrierens varighed: John Whitaker har netop gennemført sit sjette Olympiske Mesterskab i en alder af 61 år, mens Nick Skelton vandt guld ved dette års OL i en alder af 58. Kan du huske hvornår Beckham gik på pension? Da han var 38.
   
 2. Det er sjældent du læser om en springrytter, der vakler ud fra en natklub klokken 3 om natten. Heldigvis når nyheder om springryttere der falder ud af lastbiler eller telte sjælendt så langt…
   
 3. Springryttere har en ”op på hesten igen”-kampånd. En fodboldspiller får et lille spark på skinnebenet, og efter et par spektakulære saltomortaler på niveau med en russisk gymnast, krummer de sig sammen på jorden mens et større hold af førstehjælpere og reddere kommer rendende. Prøv at holde en springrytter på jorden… Beslutsomheden er ikke til at tage fejl af og til trods for en fod der muligvis vender modsat, skal man altså op på hesten igen!
   
 4. Arbejdsmoral: En fodboldspiller kommer ikke ud af sengen for mindre end 1.000.000 kroner per uge… En springrytter står gerne op klokken 5.00 for at klare dagens pligter og springrytterens lønseddel afhænger tit af en hurtigt nulrunde på lørdag.
   
 5. Springryttere kender til godt samarbejde. De arbejder godt sammen med deres træner og deres grooms, mens en fodboldspiller måske noget oftere ender i en skandale på forsiden af et sladderblad, hvor han bekriger sin manager.
   
 6. Fodboldspillere er ofte kendt som vaskeægte ”playere”, med en ny kæreste hver anden uge… En rytter har slet ikke tid til at udleve alle disse eskapader. Forhåbentlig kan du stole på, at sønnike fokuserer på en smuk, langbenet, yndefuld hoppe, der går under navnet Venus.
   
 7. Springryttere ved at den bedste slags hestekræfter har fire ben og en hale – ikke fire hjul og en turbo. De vil til enhver tid vælge en varmblod frem for en Lamborghini.

 

Kilde: H&H

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing