Viegård: Weekenden bød på demonstration

11-10-2023 09:58

Charlotte Kusk Berwald

I weekenden har der atter været demonstration ude ved Viegård Stutteri ved Skals. Demonstranterne planlægger at fortsætte

Copyright Ridehesten.com
Billede fra en af de tidligere demonstrationer. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Siden opslaget på Facebook i sommers, hvor den amerikanske hestetræner Tyrell Cotant lagde billeder op som han havde taget under sit ophold på stutteriet, har sagen rullet. Hver eneste weekend har der været demonstration mod stutteriet og dennes ejer John Byrialsen. De fleste af dem har været afholdt ved stutteriet, men der har også været afholdt demonstrationer i Viborg samt i København ved Christiansborg. Ved flere af demonstrationerne har politikere kigget forbi for at give deres besyv med.
– Indsatslederen fra politiet nedlagde et totalforbud mod film og billeder denne gang. Dette stopper os ikke. Vi bliver ved! Vi er klar næste lørdag og vi fortsætter indtil der sker noget, Vi vil ikke bare holde mund om det her, fortæller Michéle Vandborg, der arrangerede demonstrationen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Næste demonstration
Michéle er i skrivende stund allerede i fuld gang med at arrangere den næste demonstration.
Demonstranterne er klar igen næste lørdag hvor der kl. 13 vil være demonstration i området omkring Viegård Stutteri. Der vil være en stående demonstration, samt en for gående og kørende.
– Til vinter kommer vi i flyverdragter, slutter Michéle Vandborg.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen