Viegård: Tvangsauktion aflyst

20-10-2023 12:32

Mille Albinus Hjermitslev

I går blev det meldt ud, at ejendommen ved Viegård Stutteri skulle på tvangsauktion den 3. november, men nu har konkursboet aflyst tvangsauktionen

Copyright Ridehesten.com
Viborg Kommunes aktion ved Viegård Stutteri 2023. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I går fremgik det af Statstidende, at ejendommen tilhørende Viegård Stutteri skulle på tvangsauktion den 3. november. Meddelelsen er nu fjernet og tvangsauktionen er aflyst.

Begrundelsen lyder, at staldene skal bruges til hestene indtil de er solgt. Samtidigt er mange af bygningerne forfaldne og kan have behov for at blive istandsat. 

Det drejer sig om grunden på Vievej 24, hvor der både er bolig og stalde. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Til Viborg Stifts Folkeblad forklarer kurator på konkursboet Johnny Madsen

Det er jo en tvangsauktion, som blev sat i værk før konkurserne. Vi har behov for at have et sted til hestene, indtil de er solgt, og desuden overvejer vi, om ikke bygningerne skal sættes i stand. Derfor har vi udnyttet retten til at stoppe tvangsauktionen.

Sidste fredag blev John Byrialsen erklæret konkurs ved skifteretten i Viborg, hvorefter driften af Viegård Stutteri overgik til kurator. De omkring 400 heste skal sælges, men indtil de er solgt, står flere af dem altså opstaldet på Vievej 24, der nu ikke længere skal på tvangsauktion den 3. november. 

Om ejendommen senere skal på auktion, og eventuelt hvornår, vides ikke på nuværende tidspunkt. 

Trine Askjær-Jørgensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen