Victoria Bang Zindorff i føring

01-06-2024 20:02

I første afdeling af Agri DRF-dressurmesterskab for juniorer har Victoria Bang Zindorff sat sig på sejren i tæt kamp med de nærmeste konkurrenter

Copyright Ridehesten.com
Victoria Bang Zindorff og Atterupgaards Final Kiss. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved Agria DRF-mesterskabsstævnet i Vallensbæk Rideklub for U25-pararyttere, ung- og juniordressurryttere har sidstnævnte afsluttet en solrig dag med første afdeling i mesterskabet. Med 36 ekvipager er der en god bredde i mesterskabet i år.

Dagens bedste resultat opnåede Victoria Bang Zindorff med den 18-årige DV-vallak Atterupgaards Final Kiss e. French Kiss/ Diamond (opdr. Atterupgaard) med en score på 71,811%. Da klassen tæller med i det samlede resultat, fører Victoria dermed mesterskabet. Hendes mor, Lone Bang Zindorff, er netop nyslået bronzemealjevinder ved seniorernes mesterskab i Vallensbæk i sidste uge.

Copyright Ridehesten.com
Michella Skovsager og Blue Hors Elliott. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ikke langt fra vinderen med 71,676% blev Michella Skovsager nr. 2 med en af de i alt fem Blue Hors-heste i klassen, nemlig den 10-årige vallak Blue Hors Elliott e. Blue Hors Erlando/ Blue Hors Romanov (opdr. Julianelyst). Herefter fulgste på tredjepladsen Josephine Gert Nielsen og Bravio Bianco e. Belantis/ De Niro med 70,649%.

De 15 bedste ryttere fra den indledende klasse skal ride Kürfinalen i morgen, mens de resterende rider B-finalen.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Josephine Gert Nielsen og Bravio Bianco. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner