Første mesterskabsdag i Vallensbæk

01-06-2024 16:44

I dag går første afdeling af Agri DRF-mesterskab for U25 paradressur samt U18 og U21 i dressur. Mens juniorerne netop er i ilden, har pararytterne og ungrytterne allerede redet

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved Agria DRF-mesterskabsstævnet i Vallensbæk Rideklub har rytterne i dag redet i bragende solskin. Rækkefølgende er klasserne i dag er sådan, at U25-pararytterne har lagt ud og blev efterfulgt af U21-rytterne, og lige nu er U18-rytterne i gang.

Fem U25-pararyttere deltager i år i Agria DRF-mesterskabet, og de rider en Intermediate B i deres respektive grader. Blandt dem er sidste års vinder, Nikoline Bjørkmann Holm Hansen, som i år ikke er til start på den pony, hun vandt med sidste år, men derimod den blot 6-årige DV-vallak Hesselhøjs DJ (opdr. Hans Jørgen Hoeck). Den 22-årige grad 4-rytter er igen med i toppen og blev i dag nr. 2 med 66,381% efter, at to af dommerne havde set hende som klassens vinder.

Det blev derimod grad 3-rytteren Anna Dam Jensen med den 14-årige DV-hoppe Dam's Flying Melody e. Samaranth/ Blue Hors Romanov (opdr. Else Rohmann). Hun opnåede 67,000% og fører dermed mesterskabet.

Copyright Ridehesten.com
Lea Andreassen Torabi og Bjergåkras Amaranth. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Blandt intet mindre end 23 ungryttere red Lea Torabi sig i spidsen med sin 14-årige vallak Bjergåkras Amaranth e. Ampère/ Troll med en score på 72,184%. Trods iøjnefaldende dommeruenighed i klassen distancerede hun den andenplacerede med 1,658%.

Dagens andenplads gik til Frederikke Gram Jacobsen og den 8-årige DV-vallak Foldbergs Dantino e. Dante Weltino/ Blue Hors Romanov (opdr. Fam. Foldberg v/ Stinna Foldberg), som Frederikke kun har redet i et år. Ekvipagen opnåede 70,526% tæt efterfulgt af Thilde Rude Hare og den 12-årige vallak Fred the Red e. Franziskus/ Florestan I med 70,342% og Valentin Munkedal og den 10-årige DV-hest Severis Jody e. Johnson/ Weltmeyer (opdr. Trine og Allan Severinsen) med 70,053%.

De 15 bedste ryttere fra den indledende klasse skal ride Kürfinalen i morgen, mens de resterende rider B-finalen.

Stævnets start- og resultatlister.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing