– Vi glæder os helt vildt

07-03-2024 10:09

Sådan var stemning her til formiddag, da Hest & Rytter messen for første gang i år åbnede for køen af mennesker, der stod klar til at indtage de mange haller med udstyr i MCH Messecenter Herning

Copyright Ridehesten.com
Der var masser af mennesker klar til at tage hul på Hest & Rytter kl. 9.00 torsdag. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblods Hingstekåring 2024 er i gang i messecentret i Herning og med det følger Danmarks største hesteudstyrsmesse Hest & Rytter, som i år byder på otte haller med 225 udstillere fra torsdag til søndag. 

Messen slog kl. 9.00 i dag dørene op for de mange mennesker, der stod klar til at begynde dette års Hingstekåring med at se de mange stande. 

Åbningstiderne til Hest & Rytter er
Torsdag 7. marts: Kl. 9.00-20.00
Fredag 8. marts: Kl. 9.00-19.30
Lørdag 9. marts: Kl. 9.00-19.30
Søndag 10. marts: Kl. 9.00-17.00

Copyright Ridehesten.com
Da der lige var blevet åbnet op til messen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Ridehesten fangede nogle af de glade mennesker på messen, der er klar til at nyde Hingstekåringen i fulde drag.

Fryd Foldager-Jensen og Selma Vikkelsø Rasmussen er veninder fra Åstrup Sportsrideklub og er sammen taget til Herning:

Nyheden fortsætter efter annoncen

I år er anden gang vi er til Hingstekåringen, og vi har glædet os vildt meget. Vi skal se hingstene ovre i hal E og så kigge på en masse udstyr, lyder det fra pigerne.

Nanna og Lærke Johansen er mor og datter og kommer fra Give, og de har ligeledes taget turen til Herning, som de har set frem til:

Vi er her både i dag og på lørdag, så vi skal nok få set en masse. Vi har glædet os, både til at se ridning og til at shoppe. 

Således er Hest & Rytter skudt godt i gang, og hvis du også gerne vil opleve messen, så foregår det i Herning frem til på søndag.

Torsdag er der adgang til alle haller, når man køber en billet til Hest & Rytter. Fredag, lørdag og søndag skal man have særskilt billet, hvis man gerne vil i Jyske Bank Boxen. Hvis du også gerne vil opleve alt det som Hingstekåringen har at byde på, så kan du planlægge din tur, se program og købe billetter hos DV Event og Hest & Rytter samt se start- og resultatlister her. 

Hvis du også synes, at det er svært at få et overblik over dagenes fyldte program, så fortvivl ej - her på Ridehesten.com giver vi dig hver dag et dagsoverblik fra morgenstunden.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner