To danske sejre i CSI-klasserne

09-03-2023 23:36

Annika Knudsen Lorentsen

De internationale springklasser ved Dansk Varmblods Hingstekåring 2023 er i fuld gang i dag, og mens dagens højeste klasse blev vundet af svenske Douglas Lindelöw, så var der også to danske ryttere der sikrede sig den absolutte topplacering i dagens klasser

Copyright Ridehesten.com
Douglas Lindelöw sammen med klassesponsor og dommere. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der afholdes en lang række CSI1*, CSI3* og CSIYH1* springklasser ved Dansk Varmblods Hingstekåring, og i dag er det de 3-stjernede klasser der har fyldt i programmet, mens også unghestene har været i aktion. 

Dagens højeste klasse var en 145 cm-klasse, hvor der var hele 78 ekvipager til start. Top-5 blev domineret af udenlandske ryttere, og sejren gik til svenske Douglas Lindelöw med Casemiro CC e. Cachas/ Contender. 

Den bedste danske rytter i klassen blev Mathias Nørheden Johansen med Camelot 124 e. Casall/ Calato. Mathias er normalt bosat i Tyskland, men er i denne uge hjemme i Danmark for at ride i Herning. 

Copyright Ridehesten.com
Douglas Lindelöw. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

To danske sejre
I den 3-stjernede small tour blev det danske ryttere, der besatte de tre bedste placeringer. Alexander Godsk red Chila R e. Catoki til en sejr med et lynhurtigt ridt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Blot 0,18 skilte de tre bedste ekvipager i klassen, og mens Alexander red i tiden 28,1, kom Mille Bisgaard med Liberty Dance e. Party Dance/ Chablis (opdr. Christian Kjær) i mål i tiden 28,25 sekunder, og Søren Møller Rohde med Joker Ask e. Zinedine/ Ugano Sitte (opdr. Stutteri Ask) i tiden 28,28 sekunder. 

Copyright Ridehesten.com
Kamilla Grauff Albrektsen med JO's Roberto. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

I unghesteklassen blev det to danske kvinder på de to bedste placeringer. Sejren tog Kamilla Grauff Albrektsen med den 7-årige Jo's Roberto e. Rockland/ Earl (opdr. Mia og Claus Kovdal Jørgensen). Omkring 2,5 sekund hurtigere var de end dagens andenbedste ekvipage. 

På andenpladsen blev det Mie Mundberg Hansen med I'm Special Ilse e. Casall/Cormint. Begge danske ekvipager i toppen af unghesteklassen, repræsenterede sidste år det danske flag ved UVM for 6-års heste. 

Find alle start- og resultatlister. 

Copyright Ridehesten.com
Mie Mundberg Hansen med I'm Special Ilse. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen