Lancering af TROLLE

10-03-2023 08:09

Mille Albinus Hjermitslev

– Kompleksiteten ligger i enkeltheden. Sådan lyder det fra Emil Kjems, der er art director og co founder af TROLLE. Sammen med Ulrich Trolle, der står bag Trolle Company og Trolle Projects, præsenterer han den nye kollektion på Hest & Rytter-messen i Herning

Nyheden fortsætter efter annoncen

I hal F og stand 5042 ved Hest & Rytter-messen 2023 i Herning finder man Trolle. Her afholdtes der torsdag lancering af den nye TROLLE-kollektion. TROLLE-brandet fusionerer et nordisk værdiset med teknologi og performance og bringer noget nyt til sporten.

Trolle Projects er eget brand, der skiller sig ud fra Trolle Company. Distributionsvirksomheden Trolle Company har brands som Acavallo, Samshield, Equick, Tuccci Time, Komperdell og andre. 

Copyright Ridehesten.com
Fv. Ulrich Trolle, Kaisa Aino, der viser tøjet frem, og Emil Kjems. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Ikke en let proces
– Det har ikke været en let proces. Det har været virkelig kompliceret, også at finde partnere som ved, hvad vi gerne vil have. Vi har fået mange prøver, hvor vi har erkendt, at vi ikke kom videre og måtte droppe det. Vi endte i næsten tiende måned med at finde en producent, som kunne hjælpe os, og som kom med den høje kvalitet, vi gerne ville have. Så det var ikke bare at starte i januar og være færdig i februar, fortæller Ulrich Trolle. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I nedenstående video kan du høre Ulrich Trolle og Emil Kjems, der står bag Trolle projects, fortælle sommerhus-historien, der handler om, hvordan TROLLE-kollektionen opstod.

Derudover fortæller de om prioriteringer af kvalitet, og at deres ambassadører skal have adgang til det bedste. Ligeledes præsenteres en ny teknologi, der findes i kollektionen. 

Derudover fortæller Emil Kjems om kollektionens logo, der både skal kunne fungere for et brand i opstart, og et der har potentiale for at vokse sig større: 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen