Vi er klar til hestene kommer

04-03-2019 22:12

I MCH Messecenter Herning er der de seneste dage blevet arbejdet hårdt på at sætte scenen til Dansk Varmblods Hingstekåring, men mandag eftermiddag er alle ridebaner etableret og vandet. Boxen er forvandlet fra MGP til hingstekåring og ridestævne

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

17.000 m2 ridebane med sand og måtter er nu lagt i messehallerne i Herning. De knap to hektar ridebaner er fordelt i Boxen og opvisningshallerne M og E samt C (stald), G (opvarmning) og Q (ekstra 40 x 60 m bane til bl.a. vettjek, opvarmning og daglig træning mv.)

– Alt er gået planmæssigt. Vi har i weekenden lagt ridebaner i M, E, C, G og Q, men der var MGP i Boxen. Der blev der til gengæld lavet lys i går, lagt måtter i nat og lagt banebund i morges, og her i eftermiddag var vi færdige med at vande. Et døgn efter vi overtog Boxen, står den nu klar med lyd, lys og ridebane, fortæller direktør Casper Cassøe.

Copyright Ridehesten.com

Hallerne i MCH Messecenter Herning bobler af liv og dufter allerede af hingstekåring. Standene er ved at blive sat, Dansk Varmblods sekretariat er ved at rykke ind, og tirsdag kl. 18.00 ankommer hestene.

– Vi er helt klar til at modtage hestene. Alt staldinventar er vasket ned og desinficeret, og vi desinficerer en ekstra gang bare for at være på den helt sikre side, siger Casper Cassøe.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Han lyder trods mange ugers hårdt arbejde til kunne holde fast i sit sædvanlige overskud og overblik, og til spørgsmålet, om han har noget at sige til de mange tusinde gæster, der i denne uge vil fylder messecentret, svarer han.

Copyright Ridehesten.com

– Jeg vil bare endnu en gang understrege, at folk simpelthen bør tage en ekstra dag, for der er så meget at se. Det bliver endnu mere fantastisk end nogensinde før, og vi er så klar!

I mellemtiden har billetkontoret meddelt, at der ikke blot er udsolgt til gallashow lørdag aften – men nu også fredag aften. 2019 bliver et fantastisk år for Dansk Varmblods Hingstekåring. Men det er jo også 40-års jubilæum.

/DVHerning.

Copyright Ridehesten.com
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen