Så er vinderen af en Prestige sadel fundet

13-03-2019 10:19

Annika Knudsen Lorentsen

Vinderen, af den store konkurrence på Ridehestens stand til Hest & Rytter, er nu udtrukket. Tak for interessen omkring konkurrencen og for de mange besøg på vores stand

Copyright Ridehesten.com

Det var en helt overvældende interesse, der var for Ridehestens konkurrence, på standen til Hest & Rytter i Herning, i den forgangne uge og weekend. Imellem de næsten 2.000 besvarelser skulle der findes én vinder af den eksklusive præmie, sponsoret af Equality Line, som er enten en Prestige Paris Classic D springsadel eller en Prestige Top Dressage Deep D dressursadel. Begge sadler har en værdi af over 20.000 kr.

Vinderen blev: Nynne Blak Christensen, Haslev.

– Nej, er det rigtigt? Det er jeg virkelig glad for, den kommer til at passe perfekt på min nye hest, lød det glad fra Nynne da vi kontaktede hende.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til alle de besøgende på vores stand – og specielt en tak for al den positive opmærksomhed omkring vores helt nye Ridehesten Klub Koncept. Alle besøgende på standen kunne se vores helt nye kollektion af tøj til rideklubber og rideskoler, og tøjet kunne for første gang ses og prøves i Herning.

Kollektionen er i høj kvalitet og kan købes som klubtøj til engrospriser ved at booke en klubaften på klubaften@ridehesten.com. Ved booking kommer Ridehesten ud og viser tøjet, og medbringer samtidig en fotograf så klubbens medlemmer kan få taget professionelle billeder hvis de ønsker dette. Se meget mere her.

Copyright Ridehesten.com
Stemningsbillede fra Ridehestens stand på Hest & Rytter 2019.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen