I morgen kan du købe billetter til hingstekåringen

30-09-2021 06:28

I morgen den 1. oktober starter billetsalget til Dansk Varmblods Hingstekåring version 2022, der som altid finder sted i uge 10 i MCH Messecenter Herning

Copyright Ridehesten.com
De unge hingste, der fremstilles mhp. kåring, vises på fast bund, ved longering samt løse og for de springbetonede hingstes vedkommende også i løsspringning. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra i morgen kl. 16.00 starter billetsalget til Dansk Varmblods Hingstekåring den 9. - 13. marts 2022. Dansk Varmblods Hingstekåring er for de fleste med interesse i dansk ridehesteavl og ridesport årets højdepunkt og et arrangement, som nærmest er blevet en institution i branchen.

Det er noget, som man for alt i verden ikke vil gå glip af, og derfor har det været et afsavn i 2021, hvor det traditionelle arrangement i MCH Messecenter Herning blev ændret til en hingstekåring på mange små kåringspladser rundt om i landet og uden tilskuere.

Copyright Ridehesten.com
De senere års besøgstal har været på over 60.000, hvoraf mange har besøgt Hest & Rytter messen, der fylder mange haller. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sådan skal det ikke i 2022, hvor der lægges op til en kæmpe revanche af en hingstekåring i MCH Messecenter Herning, hvor Dansk Varmblods Hingstekåring har været afholdt uafbrudt fra 1980 til og med 2020 - altså 41 år i træk. 2021 blev undtagelsen, og 2022 skal blive et gigantisk comeback.

Hingstekåringen er meget mere end den faglige kåring af hingstene. Det er blandt andet også den populære Hest & Rytter-messe, unghestechampionat i dressur og springning, gallashows, internationale konkurrenceklasser i dressur og springning, specialarrangementer og meget, meget mere.

Besøg også Dansk Varmblods Hingstekåringssite.

Copyright Ridehesten.com
Jyske Bank Boxen danner rammen om mange af klasserne ved hingstekåringen - både avl og sport. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen