Verdensklasse springryttere til start i Aachen

29-06-2022 10:27

Annika Knudsen Lorentsen

Selvom dressuren måske er mest interessant set med danske briller, da det er her der er danske ekvipager til start, så bliver springningen uden tvivl spændende ved det prestigefyldte CHIO-stævne i Aachen denne uge. Topnavne kan nævnes i flæng og det hele kulminerer i Grand Prix 160 cm på søndag

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er muligt at følge med på ClipMyHorse, hvis man gerne vil se ridning fra det spændende CHIO-stævne, som er i fuld gang i Aachen. Her kommer de danske dressurryttere til start, men der er også flere andre spændende ting på programmet, blandt andet 5-stjernet springning. 

Den ene toprytter efter den anden, har meldt sin ankomst, og i alt er 16 nationer repræsenteret i de 5-stjernede klasser, mens yderligere et par nationer kommer til start i de øvrige springklasser. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Blandt rytterne finder man brasilianske Rodrigo Pessoa, franske Kevin Staut, britiske Ben Maher, tyske Marcus Ehning, hollandske Jur Vrieling, verdensetteren Martin Fuchs fra Schweiz og hans landsmand Steve Guerdat.

Der er mange spændende konkurrencer på programmet for springrytterne, og stævnet afsluttes med den 160 cm-høje Rolex Grand Prix på søndag. 

Se den fulde liste over deltagere. 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev