Rehoff og Merrald klar til Lyon

31-10-2023 06:46

Annika Knudsen Lorentsen

Ved World Cup-stævnet i Lyon denne uge, kommer der en dansker til start i World Cup i både dressur og springning, mens også en ponyrytter tager turen til det franske for at konkurrere ved det populære stævne

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald med Blue Hors St. Schufro. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

World Cup-sæsonen 2023/2024 er for alvor i gang, og i denne uge er turneringen rykket til franske Lyon, hvor både dressur- og springrytterne skal i aktion. 

Det bliver med dansk deltagelse i begge discipliner, da Nanna Skodborg Merrald repræsenterer Danmark i dressur og Caroline Rehoff Pedersen repræsenterer Danmark i springning. 

Nanna Skodborg Merrald medbringer Blue Hors St. Schufro e. St. Moritz Junior/ Blue Hors Don Schufro, som hun dermed rider sit tredje World Cup-stævne med. I sidste sæson var ekvipagen til start i afdelingerne i Aarhus og Mechelen, og nu er de klar til at indtage banen i Lyon. 

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen med Calvin. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Caroline Rehoff Pedersen medbringer de to heste Chaccieny e. Chacco-Blue/ Caretano Z og Calvin 115 e. Castelan/ Colman, og det er allerede det tredje World Cup-stævne i sæsonen for Caroline. I går bragte vi et interview med den 22-årige springrytter, som satte flere ord på, hvordan det er at ride med på 5-stjernet niveau. Læs hele artiklen her. 

World Cup Grand Prix i dressur afholdes på torsdag, mens küren afholdes fredag. De 5-stjernede springklasser starter fredag, og afsluttes søndag med World Cup-klassen. Til start ved stævnet kommer også Palma Sophie Gry Jansson-Christensen, som skal ride de internationale ponyklasser.

Følg stævnet i Lyon.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner