Vellykket championat i Kongsdal

20-08-2022 19:58

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har Kongsdal Rideklub været værter for Pavo og Dansk Ride Forbunds championats-kvalifikation i springning, og her var en del unge heste til start

Copyright Ridehesten.com
Frederikke Bisgaard Johansen med Aagaardens Chilla. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den første championatsklasse der var på programmet i dag var klassen for de 4-års unge springheste. Her var 39 ekvipager til start. 

Det blev til en sikker sejr for Jacob Theodor Schmidt med Avatar Lox DWB e. Action Man Ask Z/ Ci Ci Senjor Ask (opdr. Stutteri Lox v/Joan Arler og Peter Børsen), som viste fremragende springevner og blev belønnet med 8,5 fra dommerne. 

Andenpladsen blev delt af Victoria Sophia Hjort-Madsen med CC Ultimo S DWB e. Untouchable/ Cassini I (opdr. Sally-Ann og Flemming Schultz) og Adam Sparlund Olesen med Lord K e. Karajan/ Darco de Revel (opdr. Lene Foged). Begge opnåede 8,3 i karakter. 

Aagaardens Chilla bedst for 5-års
I klassen for 5-års heste var der 13 ekvipager til start, og her blev det Frederikke Bisgaard Johansen i sadlen på den velspringende hoppe Aagaardens Chilla e. Zirocco Blue/ Chico's Boy (opdr. Hanne Aagaard) der tog sejren med 8,1. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen blev Inge Ulvsbjerg Toft med Ullerups Gazelle e. Grim St. Clair/ Kanudos xx (opdr. Hanne og Esben Toft), mens tredjepladsen blev Adam Sparlund Olesen med Mr. Dina V.D. e. Glasgow-W Vh Merelsnest/ Indorado. 

Copyright Ridehesten.com
Iben Ulvsbjerg Toft med Ullerup's Clifford. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Ullerup's Clifford og Apondio DWB bedste 6-års
I 6-års championatskvalifikationen var der blev 9 ekvipager til start, og her blev sejren det mellem to ekvipager. Den ene var Iben Ulvsbjerg Toft med Ullerup's Clifford e. Cabachon/ Kanudos xx (opdr. Hanne og Esben Toft), mens den anden var Line Hansen med Apondio DWB e. Bøgegården Gladiola/ Bøgegårdens Apollo (opdr. Peder Frederiksen). 

Tredjepladsen blev Sille Aakerblad med Quite Confident H e. Cantolar/ Quite Easy (opdr. Lone Salling Heglingegård). 

Resultater. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald