Vejrguderne satte rytterne i Glostrup på prøve

13-05-2021 20:52

Mie Thorup Poulsen

På denne Kr. Himmelfartsdag afholdt Glostrup Rideklub dressurstævne med fyldte klasser på to baner. Dagen bød på høje procenter og vejr lige fra silende regn, lyn og torden til strålende solskin

Copyright Ridehesten.com
Maria Falkner Hansen med HP Versaille. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

Man må i den grad sige, at det uforudsigelige vejr, som vi har oplevet hen over dette forår, fortsatte i dag i Glostrup. Morgenen startede med mildt overskyet vejr og for en kortere periode skinnende sol. Dagens første klasse på bane 2 var en LA1 for heste, her skulle der virkelig rides det absolut bedste, for at få en placering. Klassen blev vundet af Maria Falkner Hansen med HP Versaille e. Vivaldi/Sandro Hit (opdr. Stefanie Loehmann) med hele 77,593%. På andenpladsen med 76,296% blev det Maria Vistrup på Drisdal’s Royal Messi e. Blue Hors Zee Me Blue/Uprinz (opdr. Yvonne Bülow). Tredjepladsen blev besat af Nadja Aaboe Sloth med Holsteins Just A Dream e. Dream Boy/Florencio (opdr. Familien Holstein v/ Rene Holstein) som red til 75,000%.

Copyright Ridehesten.com
En af de ryttere der fik testet sin vandskræk var Maja Johansen Spøhr med Vinci Suzerain. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

I løbet af formiddagen blev skydækket tættere og lidt torden begyndte at melde sig. Pludselig begyndte regnen at vælte ned og man må sige, at vejrguderne satte flere af rytterne i LA5 på en prøve. Vejret bød på alt lige fra silende regn, lyn og torden til høj solskin.

Copyright Ridehesten.com
Jaqueline Berglund Andersen med Drumbeat. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

I sidste ende blev det Jaqueline Berglund Andersen med Drumbeat e. Uno Don Diego/Sixten Langholt (opdr. Hesselhøj Hestecenter) som løb med sejren med flotte 75,167%. På andenpladsen blev det Berit Karlsson med Haversmoses Enzo e. L’espoir/Temple Wind XX (opdr. Lisette Søndergaard Madsen) med 72,000% efterfulgt af Maja Johansen Spøhr med Vinci Suzerain e. Sezuan/Heslegårds Weltmeister (opdr. Stutteri Vinci Horses) på tredjepladsen, de red til 70,500%.

Copyright Ridehesten.com
Caroline Kryger Vøls med Hugh Hefner. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

I MB0 var der mere ro på vejrguderne og man kunne fornemme, at foråret er på vej. Hele 28 equipager var til start i denne klasse. Sejren gik til Caroline Kryger Vøls på den store og imponerende vallak Hugh Hefner e. Breezer som red til 74,744%. Andenpladsen gik til Maria Falkner Hansen på MSJ Secrets Out e. Sir Donnerhall I/Totilas (opdr. Mount St John Equestrian LLP Emma Blundell) med 73,974% efterfulgt af Maria Fersner med Åens Rock Hound e. Blue Hors Rockefeller/Midt-West Ibi-Light (opdr. Per og Stine Weinreich) som tog tredjepladsen med 71,026%.

Ridehestens fotograf har været til stede og tage billeder på bane 2 torsdag. Se billederne senest mandag!

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner