Vallø's hold vinder DM for 6. gang

20-09-2015 18:15

Stine Gertsen

Middelfart Ridecenter har i denne weekend været vært for både Dansk Rideforbunds Mesterskab for klubhold og Finalen i Dressurens Venner Cup.

Der er gang i den på Middelfart Ridecenter, hvor der udover DM for klubhold og Finalen i Dressurens Venner Cup, også har været støttet op om brysterne. I går aftes blev der afholdt rytterfest med underholdning og auktion, hvor der blev samlet ind til Kræftens Bekæmpelse. Med hjælp fra sponsorer og alle andre gavmilde sjæle, blev det til ikke mindre end 57.450 kr.

I dag var det så tid til finalen i DM for klubhold. Hver af de fire ekvipager på DM-holdene konkurrerer i henholdsvis; LA5, MB1, MB2 og Prix St. George. Med til finalen i dag var de seks hold, som var gået videre fra 1. afdeling i går.

Dette var Vallø Sportsrideklub, Ertebjerggaard Sports Rideklub, Midtsjællands Rideklub, Hedensted Rideklub, Sønderborg Rideklub og Rideklubben Ørsted Holme.

Holdet fra Vallø Sportsrideklub, bestående af: Cathrine Dufour på Chantal Skovvang, Kathrine With Petersen på Moresco Essenbæk, Rune Willum Hansen på Neikos og Joachim Chr. Thomsen på Aarø’s Gandhi, havde allerede lagt sig i front efter gårsdagens afdeling. Og her blev de også liggende gennem finalen i dag, hvor tre af holdets ekvipager scorede den højeste procentsats. Helt i spidsen med dagens bedste resultat på 74.369% var det Cathrine Dufour og Chantal Skovvang.

I alt blev holdet i dag belønnet med 218.807% og med gårsdagens resultat på 222.948%, gav det et samlet resultat på 441.755%. Vallø Sportsrideklub kunne dermed kalde sig for Danske Mestre for klubhold for 6. Gang!

Holdet fra Ertebjerggaard Sports Rideklub, der bestod af: Mille Larsen Warncke/Langkjærgaard’s Donna Fetti, Begitte Skov Larsen/Clarrice, Camilla Søndberg Thomasberg Andersen/Rafaella K og Karsten Hansen/Jægersminde’s Dream On tog sølvmedaljen med 427.849%.

Bronzemedaljen gik med en totalscore på 417.954%, til Midtsjællands Rideklub, som var bestående af: Lisbet Seierskilde Pedersen/Jonstrupgårdens Dakar, Linda Pfingstl Aasted/Orlando Bloom, Sidsel M. Johansen/Søndervangs Arrogant og Amalie Gert Nielsen/Donna Hit.

Lige i hælende og meget tæt på, med 417.222%, blev det Rideklubben Ørsted Holmes unge hold som tog fjerdepladsen. De fire ryttere: Carina Nevermann Torup, Caroline T. Elsner, Ann Sofie Nilausen og Camilla Krogh udgør nemlig kun en gennemsnitsalder på 22 år.

I dag blev finalen i Dressurens Venner Cup også afviklet. Vinderholdet blev Kjellerup og Omegns Rideklub, bestående af: Marie Witt Poulsen/Dundee H., Stinna Foldberg Nielsen/Foldbergs Romanique, Karen Marie Bruun/Vimogårdens Ricca Donna og Katrine Rosa Bjørklund/Daan. Holdet opnåede et samlet resultat på 424.646%.

Andenpladsen gik til Ertebjerggaard Sports Rideklub og tredjepladsen til Hovgaard Rideklub.

Se billeder her på siden fra på tirsdag!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen