Unik tradition og unikt stævne

29-01-2016 13:23

Den årelange tradition, de mange historier samt det unikke stadium er det der ligger til grund for et af hesteverdenens mest unikke events CHIO i Aachen 

Copyright Ridehesten.com
Michael Mronz, Monica Theodorescu, Otto Becker og Carl Meulenbergh. Foto: ALRV/Holger Schupp

Til sommer afholdes der endnu engang CHIO i Aachen, det kommer til at ligge midt på sommeren fra den 8. til og med den 17. juli. Der er netop afholdt pressemøde på CHIO Museet, hvor kendte ansigter, som landstræneren for de tyske springryttere Otte Becker samt landstræneren for de tyske dressurryttere Monica Theodorescu, tog et kig på det kommende CHIO Aachen. Begge glæder sig meget til endnu engang at deltage i det næsten 120-års gamle begivenhed. 

Publikum kan se frem til de kendte klasser som Rolex Grand Prix og Mercedes-Benz Nations Cup, foruden disse to afholdes der også en spektakulær ny konkurrence, som er en springklasse, hvor firmandshold vil komme til at konkurrere imod hinanden. Allerede nu kan løftes sløret for, at prominente dressurnavne som Isabell Werth og Kristina Sprehe vil deltage til sommer. 

Det er stadig muligt at få billetter til de forskellige konkurrencer ved CHIO Aachen, men man skal skynde sig, da der ikke er så mange tilbage. Billetter kan findes her.

/Pressemeddelelse. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen