Unge springtalenter hos Capacity

23-08-2014 16:18

Capacity Showjumping Center ligger ikke blev faciliteter til weekendens DM i springning for hold, torsdag og fredag var det de unge springheste, der viste deres værd i kvalifikationen til DRF’s championat for unge springheste 

Copyright Ridehesten.com
Georgia Timmermann på Lillebebegårds Amaflair.

Torsdag gjaldt det kvalifikationen for 4- og 5-årsheste, og vinderen af klassen for 4-års heste blev Mille Bisgaard på Volstrups Cordo e. Churchill/Corlando (opdr. Pia Hollænder - Henning Jensen) med et samlet resultat på 8.30, mens Karen Rohde på Laurens Ask e. Lambrusco Ask/Quat'sous (opdr. Stutteri Ask) sprang sig til andenpladsen med et samlet resultat på 8.20. Louise Fjord Kjærsgaard på Kammerherre-Gårdens Carina e. Chellys Z/Lancelot (opdr. Fam. Kjærsgaard) indtog tredjepladsen med 8.10.

Georgia Timmermann vandt 5-års klassen på Lillebebegårds Amaflair e. Amarone/First Flair R (opdr. Jørn Tønnes) med et samlet resultat på 8.40. Andenpladsen gik til Kirstin Skjoldshøj på Pegasus e. Party Dance/Andiamo (opdr. Lene Jacobsen) med 8.00, mens tredjepladsen gik til Sophie Wilson på Wilson's Heart Of Gold e. Heartbeat/Diamant (opdr. Sophie Wilson Sterlis) med et samlet resultat på 7.90.

Fredag gik det så løs i 6-årsklassen, som blev vundet af Dina Bach Sigmundsen på Belize D'ive Z e. Eurocommerce Berlin/Quidam De Revel (opdr. Isabell van Eeckhout) med et samlet resultat på 8.10, mens Kirstin Skjoldshøj snuppede andenpladsen på Toftehøjs Camara e. Carmargue/Andiamo (opdr. Berit Jensen) med et samlet resultat på 7.60.

Se flere resultater HER

                             

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen