Unge DV-heste springer godt i Spanien

22-02-2020 11:14

Camilla Tiefensee Schrøder

Pernille Tribler har opnået flotte resultater ved MET i Spanien med de to DV-heste P Diddy og Zucchero, som begge er udtaget til Unghestechampionatet i springning i Herning

Copyright Ridehesten.com
Pernille Tribler ses her på P Diddy, som i efteråret opnåede højeste point i egnethedstesten i Billund og er udtaget til championatet i Herning. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er gået rigtig godt for Pernille Tribler, som i øjeblikket deltager ved Mediterranean Equestrian Tour i Spanien med de to 5-års DV-heste P Diddy e. Party Dance/Jackson (opdr. Aimo Moos Horses) og Zucchero e.  VDL Zirocco Blue/Querlybet Hero (opdr. Aino Moos Horses).
I denne uge sprang begge hestene sig i finalen, hvor de tilmed var dobbelt fejlfri. Hoppen Zucchero kom på trejdepladsen, og P Diddy blev nummer fem.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se resultatlisten

Efter de gode præstationer ligger begge heste i toppen af ugens MET Young Horse Champions Trophy for 5-års – Zucchero på andenpladsen og P Diddy på fjerdepladsen.
Også i sidste uge sprang Zucchero og P Diddy fejlfri runder og opnåede placeringer i unghesteklasserne.

– Vi er megastolte, og det er fantastisk for vores stutteri med så gode resultater, siger opdrætteren Peter Moos til Ridehesten.

Næste stop for de to talentfulde springheste er Herning, hvor de begge skal deltage i Unghestechampionatet i Springning.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner