Succes for Tribler med unge heste i Belgien

26-06-2021 14:37

Annika Knudsen Lorentsen

Pernille Tribler har haft et godt stævne i belgiske Bonheiden denne uge, hvor hun sluttede med tre flotte placeringer i finalerne for ungheste

Copyright Ridehesten.com
Pernille Tribler og P Diddy. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Pernille Tribler er for tiden en ihærdig rytter på ungheste, og det ses da også ved, at hun i denne uge har medbragt fire ungheste ved det internationale stævne i belgiske Bonheiden. 

– Vi har haft et rigtig godt stævne, hvor de unge heste har leveret den ene gode runde efter den anden, fortæller Peter Moos, som driver Tribler Equestrian sammen med Pernille Tribler, som han også snart skal giftes med. 

I dag red Pernille Youngster finalerne, og det blev til to placeringer med de to 5-årige heste, mens det i 6-års finalen blev til en placering på den ene af de to heste, hun havde til start. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I 5-års finalen var det hoppen Hermione e. Ludwigs AS (opdr. Familien Camitz v/Linus Camitz), der blev bedst placeret på en sjetteplads efter en flot fejlfri runde. Pernille red ligeledes fejlfrit på Cypress Hill e. Canstakko/Querlybet Hero (opdr. Aino Moos Horses), som endte som nr. 8. 

I 6-års finalen sikrede Pernille sig den sidste placering i sadlen på P Diddy e. Party Dance/Jackson (opdr. Aino Moos Horses), da parret endte som nr. 12 efter en fejlfri runde. 

– P Diddy har sprunget fantastisk alle dage hernede, og han ligner virkelig en hest, som Pernille kan ride de større klasser på i fremtiden, forklarer Peter, som også er en stolt avler af både P Diddy og Cypress Hill. 

Se resultater fra stævnet HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen