Underdog blev mester for 1’erne

17-07-2016 17:53

Ann-Sofie Skovlund Eriksen

Dagens sidste medaljekamp viste sig at blive en svær en af slagsen, ved DRF-mesterskabet i springning for 1'er ponyer. Der var lagt op til en bane, hvor rytterne blev testet på bedste vis, og dermed fik rig mulighed for at vise landstræner Lars Trier Kjøller, hvad de var lavet af

DRF-mesterskaberne i springning 2016 var ponyrytternes sidste chance for at vise landstræneren hvad de duede til, inden han tirsdag skal udtage det samlede hold til EM, som løber af stablen om blot tre uger, på Vilhelmsborg, hvor også DM i år blev afholdt. 

Første nulrunde gik til Anna Victoria Weilsby og ponyen An Angel, som dermed også var de første til at sikre sig en plads blandt medaljerne, med tiden 69,57 sekunder. Med blot fire fejl samlet gennem alle tre runder blev det derfor til en bronzemedalje til Anna og An Angel.

Lige efter Anna kom Laura Baaring Kjærgaard, gårsdagens vinder, på banen med ponyen Tonlyn Bobby’s Girl - de red målrettet og præcist i et lynhurtigt program med nul fejl og tiden 70,11 sekunder. Men, men, men… Intet er sikkert, det red Maria Nørregaard Langhoff og ponyen Nikolina ind og viste. De red nemlig også nul fejl i tiden 67,37 sekunder.

Omspringningen blev en gyser uden lige! Rytterne red med is i maven og ro i sindet, men desværre blev det til fire fejl for omspringningens første rytter Laura Baaring Kjærgaard. Maria Nørregaard Langhoff og ponyen Nikolina gik efter en fejlfri runde og sikrede sig sejren, efter en tur hvor man blandt tilskuerne kunne have hørt en knappenål falde.

Maria og Nikolina har kun haft en meget kort karriere sammen, og derfor kom det som noget af en overraskelse, ikke kun for publikum, men også for Maria selv at hun vandt DRF-mesterskabet.

Se her hvorfor Maria valgte satse på ponyen Nikolina fremfor Pepper Ann, som hun ellers vandt første afdeling af DM på…

Alle 10 ryttere i finalen for kategori 1 ponyerne blev placerede. Se hele resultatlisten HER

 
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen