Ugens mest sete salgshest: Ung hoppe klar til at blive formet

13-09-2021 13:07

Trine Askjær-Jørgensen

Vil du gerne have en usleben diamant, du selv kan forme til din fremtidige stjerne? Så er Maybeline Lux, der er ugens mest sete salgshest på Ridehesten.com, måske noget for dig

Copyright Ridehesten.com
Maybeline Lux. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

En smart, lille, mørkebrun dame med et kønt hoved

Nu kan du for 65.000 kr. få fingre i en usleben diamant, som du selv kan forme til din fremtidige (dressur-)stjerne. Maybeline Lux er den mest sete salgshest på Ridehesten.coms salgsdatabase med hele 2.100 visninger i løbet af den sidste uge, og det med god grund.

Hun er en yndig model: mørkebrun med et fint aftegn i hovedet og et feminint udtryk. Med 3 gode gangarter og et godt temperament kommer man langt - og det er præcis, hvad du får i Maybeline Lux e. Don Deluxe/Blue Hors Soprano.

En lærenem og sød hest, der prøver sit bedste og er nem i al håndtering

Hoppen kan på nuværende tidspunkt longeres med alt udstyr på og er snart klar til at få en rytter i sadlen.

Den har et helt unikt temperament. Det er Don Deluxe også kendt for at avle, men den er virkelig nem at håndtere og arbejde med, fortæller sælger, Henriette Hygum, om hoppen.

Med Don Deluxe e. De Niro som far og Blue Hors Soprano e. Sandro Hit som morfar må det da også siges, at den unge hoppe har godt dressurblod i årerne. Det lover godt for fremtiden, hvis drømmen er en stjerne til dressurbanerne.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Henriette fortæller desuden: – Der er rigtig mange der har ringet og skrevet på hende. I sidste uge var der to ude at se hende, og der kommer 2 mere her i næste weekend.

Se annoncen om Maybeline Lux her.

Der kommer flere stjerner til salg inden længe

Sælger, Henriette Hygum, fortæller, at hun er holdt med at avle og derfor sælger ud af sine heste. Sammen med sin datter gør hun hestene rigtig godt klar fra jorden, så de har kendskab til udstyr, er trygge i almindelig håndtering og longering – og ikke mindst, så de kan vises frem, og folk kan se, hvad det er de får.

Maybeline Lux er avlet af Stutteri Hygum, og hoppen har derfor boet hos Henriette hele livet og er passet med alt.

Hvis ikke Maybeline Lux er noget for dig, så har Henriette også Formidable e. Franklin til salg, som er helsøster til hoppen, Isa, der blev solgt til Helgstrand Dressage som ung og efterfølgende blev tildelt bronzemedalje. Og der er flere heste på vej fra Henriette og hendes datter. Det er heste af både spring- og dressurafstamning, der kommer til salg inden længe.

Find din nye drømmehest på Ridehesten.com HER.

Fakta
Skal din salgshest på forsiden af Ridehesten.com?

Ønsker du et hurtigt og sikkert salg? Så skal din hest være "Ugens salgshest" på Ridehesten.com. 

Ridehesten.com er Danmarks mest besøgte hesteside med i gennemsnit over 26.000 besøgende hver dag.

Vi huser i forvejen en populær salgsside med mange daglige besøgende, men nu har du muligheden for at skabe endnu mere opmærksomhed på din salgshest. 

Ugens salgshest på Ridehesten.com
Som ugens salgshest producerer vores redaktion en artikel om din salgshest.

Vi ringer dig op til et kort telefoninterview og skriver en artikel på 3-400 ord om din salgshest. Du har mulighed for at vælge 2-3 billeder fra vores store fotodatabase til artiklen.

Artiklen vil blive markeret som advertorial og ligge som topnyhed på ridehesten.com i minimum 2 timer.

Pris: 1250 kr. inklusiv moms.

Er du interesseret?
Kontakt Ridehestens redaktion, Marie Rohleder og Thomas Bach Jensen, på mail: info@ridehesten.com

Fold up
Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing