Alexander Godsk: Det er svært at bevare motivationen

21-12-2020 19:32

Annika Knudsen Lorentsen

Da Ridehesten besøgte Alexander Godsk lige før sommerferien var han i tvivl om hvad der skulle ske, nu han var færdig på gymnasiet. Det er endt med, at Alexander søgte ind på jurastudiet, og nu er han i fuld gang med studiet, samtidig med, at han fortsat træner hestene hjemme på sine forældres gård

Copyright Ridehesten.com
Alexander Godsk og Cabrio til stævne i sommers. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal til sommer. Jeg ved ikke, om jeg måske vil holde et sabbatår og så bagefter stoppe med at ride og læse på CBS i København, eller om jeg måske vil læse direkte videre i Odense, hvor jeg fortsat kan køre hjem og ride hestene. 

Sådan sagde Alexander Godsk da Ridehesten besøgte ham lige før sommerferien, og nu kan Alexander fortæller, at valget blev den sidste mulighed. 

– Jeg valgte, på dagen for sidste frist for ansøgning til bacheloruddannelser, at søge ind på jurastudiet i Odense, og blev senere hen optaget på studiet, forklarer han og fortsætter:

– Jeg er nu næsten færdig med første semester og er således i fuld gang med at etablere en hverdag, hvor både ridning og studie finder deres plads.

Copyright Ridehesten.com
Alexander Godsk og Cabrio fra da Ridehesten var på besøg hos Alexander på forældrenes gård på Fyn. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tiden er brugt på studie og træning
Det betyder altså også, at hestene fortsat har en plads i Alexanders hverdag, og selvom han nyder at kunne træne på mere fleksible tidspunkter, så kan det godt være svært at holde motivationen oppe, når der ikke er ridestævner at se frem til. 

– At læse er ret hårdt, men det giver også en større frihed end jeg har været vant til på gymnasiet. Det betyder for mig, at jeg rider på næsten alle tider af døgnet, og at jeg ligeledes læser på alle tider af døgnet, forklarer han og fortsætter:

– Det kan være svært at holde motivationen oppe i forhold til min ridning, når der knap nok er mulighed for at ride stævner. Jeg har heldigvis haft mulighed for så at ligge noget tid i jurastudiet, og ligeledes finde mig til rette i centrum af Odense, i stedet for på mine forældres gård. Derudover synes jeg også, at det har givet god anledning til at få trænet ordentlig igennem derhjemme, herunder at få redet mig godt ind på min nye hest Happy Thoughts. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen