Ugens mest sete salgshest: Avlshoppe i særklasse

30-08-2021 11:17

Trine Askjær-Jørgensen

Den mest sete salgshest på Ridehesten.com i sidste uge er avlshoppen, Era Fürstin Hit, som må siges at være toppen af poppen indenfor DV-hopper og med en mere aktuel blodlinje end nogensinde før, eftersom den er søster til Era Dancing Hit, som er farfar til den nykårede verdensmester for 5-års dressurheste, Hesselhøj Down Town

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den mest sete salgshest på Ridehesten.com's salgsdatabase i sidste uge er ingen ringere end den fine avlshoppe, Era Fürstin Hit e. Fürstenball/Sandro Hit.

Hoppen må siges at være i en helt særlig klasse, og med en blodlinje, der er mere aktuel end nogensinde. Hun er nemlig søster til avlshingsten, Era Dancing Hit, som igennem Hesselhøj Donkey Boy er farfar til den nykårede vinder for 5-års heste til unghestechampionatet i Verden, som netop har fundet sted i denne weekend, Hesselhøj Down Town

Line Jensen og Heine Bonde Mikkelsen har hoppen til salg for en norske kunde, som har ejet hesten igennem en årrække, mens den har stået hos dem på Stald Heiline.

– Der findes ikke meget bedre hoppestamme at få en dén her. Det er også derfor, vi godt ville sætte den til salg for den norske ejer.  Det er virkelig en fantastisk fin hoppe, og den har fået to føl efter D'avie og Vitalis, som også er helt i særklasse, og så er den i fol med Vitalis igen, fortæller Line Jensen.

Era Fürstin Hit blev oprindeligt kåret i DV som sølvmedaljehoppe. Den blev redet af Ida Hoffmann Bang og gjorde det virkelig godt til kåringen. Hoppen har haft en ridekarriere op til M-niveau, hvorefter dens norske ejere valgte at avle på den, fordi de gerne ville avle på det absolut bedste hoppemateriale, man kan få. Deres datter rider nemlig top-dressur i Norge, og planen er derfor, at de føl, hoppen har fået indtil videre, på sigt skal være datterens rideheste.

Copyright Ridehesten.com
Era Fürstin Hit her med ejerne og fremstillet af Hesselhøj til Eliteskue på Vilhelmsborg som 3-års. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu skal hoppen ud at glæde en anden avler

– I stedet for at gå ud at købe en dyr ridehest, så ville familien her gerne avle deres egne top-rideheste, fordi de ved, hvad de får i den her fantastiske hoppe, og sat sammen med de hingste, de har valgt, kan det kun blive godt. Nu vil ejerne så satse på hoppens afkom og har valgt at sætte den til salg, så en anden avler kan få glæde af den, fortæller Line Jensen fra Stald Heiline.

Line og Heine har allerede fået et hav af henvendelser på hoppen og det bl.a. fra 5-6 forskellige lande. Der har været overvældende interesse for denne "liebhaver-hoppe", og den er da også blevet set af over 2000 personer på ridehesten.com i løbet af den sidste uge. Line Jensen fortæller, at de er i dialog med flere forskellige, men det er også meget vigtigt for ejerne, at hoppen kommer til det rigtige hjem, fordi de har været så glade for den.

Se Era Fürstin Hit's annonce.

Fakta
Skal din salgshest på forsiden af Ridehesten.com?

Ønsker du et hurtigt og sikkert salg? Så skal din hest være "Ugens salgshest" på Ridehesten.com. 

Ridehesten.com er Danmarks mest besøgte hesteside med i gennemsnit over 26.000 besøgende hver dag.

Vi huser i forvejen en populær salgsside med mange daglige besøgende, men nu har du muligheden for at skabe endnu mere opmærksomhed på din salgshest. 

Ugens salgshest på Ridehesten.com
Som ugens salgshest producerer vores redaktion en artikel om din salgshest.

Vi ringer dig op til et kort telefoninterview og skriver en artikel på 3-400 ord om din salgshest. Du har mulighed for at vælge 2-3 billeder fra vores store fotodatabase til artiklen.

Artiklen vil blive markeret som advertorial og ligge som topnyhed på ridehesten.com i minimum 2 timer.

Pris: 1250 kr. inklusiv moms.

Er du interesseret?
Kontakt Ridehestens redaktion, Marie Rohleder og Thomas Bach Jensen, på mail: info@ridehesten.com

Fold up
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen