Lauren Asher har købt føl på Ridehesten.com

29-01-2019 09:41

Amerikanske Lauren Asher, der har købt adskillige dressurheste i Danmark, har fundet og købt endnu et føl på Ridehesten.com

Copyright Ridehesten.com
Forever Dancing Queen, der til Laurens glæde bliver skimmel.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Camilla Jørgensen satte i slutningen af november sit dejlige hoppeføl Forever Dancing Queen e. For Romance/ Tailormade Lancelot til salg på Ridehesten.com.

– Få dage senere modtog jeg en mail fra Lauren Asher, som gerne ville købe føllet, fortæller Camilla Jørgensen.

Lauren Asher er en ung amerikansk dressurrytter, der havde succes som juniorrytter med hingsten De Noir. Hun har sidenhen købt heste i Danmark som Hotmail, Vincent Maranello og Hønnerups Event, lige som hun har købt DV-hingsten Conde Nord i Sverige.

– Jeg er selvfølgelig rigtig glad for at sælge til en køber som Lauren Asher, der er så ambitiøs med sine heste og sin ridning. Alt omkring salget har været ukompliceret, fortæller Camilla.

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

Jeg foretrækker danske heste

– Det er ikke første gang, jeg køber et føl igennem en annonce på Ridehesten.com. Det er en glimrende salgsdatabase, og det er en super måde for mig at finde lovende ungheste til mig selv og min virksomhed. Selv om jeg bor i Holland og har mine ungheste i Tyskland, så synes jeg, at Danmark er det bedste sted for mig at finde kvalitetsheste, og Ridehesten hjælper mig simpelthen til at komme i forbindelse med gode ungheste og deres avlere. Selv om jeg også er fan af hollandske og tyske heste, så må jeg sige, at jeg personligt finder danskavlede heste de bedste i verden for tiden. Det er virkelig altid en fornøjelse at finde gode heste til fremtiden i Danmark, fortæller Lauren Asher.

– Jeg købte For Formance-hoppeføllet, fordi jeg virkelig godt kunne lide hendes type og bevægesler, og så er hun skimmel, hvilket jeg også rigtig godt kan lide, da man efterhånden sjældent ser skimlede dressurheste. Jeg synes, at For Romance er en fantastisk følproducent. Udover hende købte jeg endnu et hoppeføl men fra en anden avler, Irene Kaspersen. for et par år siden købte jeg et Don Deluxe/ Heslegårds Rubin-hingsteføl af hende, der også var annonceret på Ridehesten. I år havde hun et dejligt hoppeføl e. Blue Hors Fifty Cent/ Tuschinski, og jeg kan takke Ridehesten for, at jeg fik det føl, for havde det ikke været for annoncen for to år siden, så havde jeg aldrig fundet Don Deluxe-hingsten og ville aldrig have kommet i forbindelse med Irene, fortsætter Lauren Asher.

– De to hoppeføl rejse sammen til vores stald i Tyskland for to uger siden, og der vil de vokse op. Don Deluxe-hingsten bliver tre år i år, og jeg tror, at han kan blive en rigtig god fremtidshest for mig, og jeg glæder mig til at starte ham op, når jeg kommer tilbage til Holland efter Florida, slutter Lauren Asher.

Copyright Ridehesten.com
Lauren Asher i Wellington, Florida.

Læs også

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen