Hvad skal du i weekenden?

31-07-2015 14:14

Skal weekenden stå i hestens tegn, så er der masser af spændende arrangementer og stævner, som du enten kan følge hjemme fra sofaen eller tage ud og opleve live – se bare i Ridehesten.coms kalender

Copyright Ridehesten.com
Modelfoto.

Her på Ridehesten.com har vi en både nem og meget overskuelig kalender, hvor enhver har mulighed for at oprette stævner og arrangementer. På den måde har man mulighed for at få vist sit arrangement på forsiden på Ridehesten.com – lige under nyhederne – og det betyder, at mange tusinde ser kalenderen.

Det er også i kalenderen, at du kan kigge med, hvis du vil se, om der sker noget spændende en weekend eller hverdag, hvor du godt kunne tænke dig en spændende dag i hestens tegn.

Denne weekend er der flere arrangementer i både ind- og udland på kalenderen, bl.a. Varberg Summer Horse Show, Equestrian Summer Tour Polen, Riders Cup B-stævne i springning, C-stævne i Tørring Rideklub, Dansk Varmblod Sadelkåring Region 7, Hjallerup, Dansk Varmblod Følskue Region 2, Ringsted, MMR Pony C-stævne i springning med 1. kval. af Heri Cup og Nord-Vest Box Cup, Dansk Varmblod Sadelkåring Region 6, Ikast, Dansk Varmblod Følskue Region 7, Hjallerup og Distance CEI Lanaken.

Mangler dit arrangement i kalenderen, så opret det hurtigt og nemt HER.

Ridehesten.coms kalender

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner