Stor interesse for HP Vanilla Gold

30-03-2024 13:49

Forleden blev den 6-årige hoppe HP Vanilla Gold sat til salg på Ridehesten.com. Efter et døgn havde annoncen fået over 2000 visninger og ejeren har fået mere end 20 henvendelser fra hele verden

Copyright Ridehesten.com
HP Vanilla Gold. Foto: Privat.

Torsdag formiddag satte HP Horses fra Hillerød deres hoppe HP Vanilla Gold (e. Vitalis/Damon Hill) til salg på Ridehesten.com, og ejeren Lone Bøegh Henriksen er mildest talt blevet blæst bagover af interessen for hoppen. Allerede et døgn efter var annoncen blevet vist mere end 2000 gange og ejeren har fået mange henvendelser fra interesserede købere fra Tyskland, Holland, England, USA og Australien, fortæller Lone. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat.

Lone og HP Horses har været særdeles glad for hoppen, og glæder sig meget til at arbejde videre med hendes afkom: – Hun er en helt vidunderlig hoppe, der er trukket direkte på Weihegold OLD hoppelinje. Vi har haft enormt meget glæde af hende. Vi avler fortsat på både hendes mor og mormor, og vi har flere lovende unghopper i stalden, så vi håber, at hun kan skabe ligeså meget glæde i en ny stald, som hun har gjort hos os. Hun er kåret i højeste klasse og alle hopper er statspræmierede elitehopper i stamtavlen. Hendes første føl efter Totilas blev tildelt elite premium award og er solgt til Sissy Max-Thuerer. 

Lone håber meget, at en af de indtil videre mange henvendelser fra hele verden fører til et salg af den vidunderlige hoppe, som er ifolet med Blue Hors St. Schufro med termin den 6. maj. 

Skal din hest sælges?
Er du interesseret i at sælge din hest, kan du nemt gøre det HER. Annoncen er aktiv i 100 dage og kan efterfølgende genindrykkes for halvdelen af prisen, hvis det er nødvendigt. 

Din salgshest bliver set af over 26.000 daglige besøgende på vores hjemmeside, så der er en bred skare af kunder at nå ud til. Data som stamtavler og resultater kan hentes direkte fra SEGES' database HesteData, og du kan frit bruge billeder fra vores store fotoarkiv, hvis vi har fanget din hest i linsen til nogle af de mange små og store stævner, vi har fotografer ude til.

Fakta
Skal din salgshest på forsiden af Ridehesten.com?

Ønsker du et hurtigt og sikkert salg? Så skal din hest være "Ugens salgshest" på Ridehesten.com. 

Ridehesten.com er Danmarks mest besøgte hesteside med i gennemsnit over 26.000 besøgende hver dag.

Vi huser i forvejen en populær salgsside med mange daglige besøgende, men nu har du muligheden for at skabe endnu mere opmærksomhed på din salgshest. 

Ugens salgshest på Ridehesten.com
Som ugens salgshest producerer vores redaktion en artikel om din salgshest.

Vi ringer dig op til et kort telefoninterview og skriver en artikel på 3-400 ord om din salgshest. Du har mulighed for at vælge 2-3 billeder fra vores store fotodatabase til artiklen.

Artiklen vil blive markeret som advertorial og ligge som topnyhed på ridehesten.com i minimum 2 timer.

Pris: 1250 kr. inklusiv moms.

Er du interesseret?
Kontakt Ridehestens redaktion, Trine Askjær-Jørgensen og Thomas Bach Jensen, på mail: info@ridehesten.com 

Fold up
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen