Sune Hansen rykker til England

22-04-2014 13:26

Ridehesten.com har netop talt med berider Sune Hansen, der fortæller at han sidst på sommeren flytter til England med sin kone Emily Ward og sønnen James, for at starte en forretning op her med træning, undervisning, salg mv.

Copyright Ridehesten.com
Fra venstre ses Hanne og Peer Ejlersgaard, Emily Ward, Sune Hansen og sønnen James.

Den yderst vellidte og respekterede berider Sune Hansen, der har været 13 år hos Palle Thomsen i Tyskland, et år i Holland, kom til Blue Hors i 2009 og de seneste ca. tre år har været selvstændig på Kirstineholm Ridecenter ved Hanne og Peer Ejlersgaard syd for Aarhus, prøver nu lykken i det engelske.

- Det har altid været en drøm at flytte til England, fortæller Sune Hansen til Ridehesten.com. Hans kone Emily kommer selv fra England kun ca. 30 minutter fra parrets kommende hjem.

- Vi var nødt til at gribe chancen, forklarer Sune om planerne, der faldt endeligt på plads i sidste uge. Han og familien regner med at rykke til England omkring 1. august, hvor deres nye hjem beregnes at stå klar. Ejendommen er beliggende ca. 1½ times kørsel syd for London og med knap en times kørsel til lufthavnen i Gatwick.

Sune slipper dog langt fra det danske. Han regner med jævnligt at give kurser og lignende hos Hanne og Peer Ejlersgaard, ligesom der er flere elever, som han fortsat vil hjælpe. Flere heste følger ham også til England, hvoraf nogle er klar til Grand Prix, så beliggenheden tæt ved CDI-stævner i både England, Frankrig og Holland er ideel.

Selv om Sune ser frem mod at realisere drømmen om eget sted og forretning i England, så har det ikke været nogen nem beslutning, at forlade Danmark, eleverne, forretningen og det gode samarbejde med netop Hanne og Peer Ejlersgaard.

- Jeg har altid været glad for at være her, og kan kun takke Peer og Hanne for det gode samarbejde, så derfor har det bestemt ikke været nogen let beslutning, fortæller Sune.

- Vi ønsker Sune tillykke og ønsker ham held og lykke fremover, fortæller Peer Ejlersgaard til Ridehesten.com. Planen hos Kirstineholm er nu, at der skal ske noget andet, hvad ved man i skrivende stund endnu ikke, men som Peer Ejlersgaard siger; - Verden er blolagt med muligheder.

Læs meget mere om flytningen, Sunes fremtidsplaner mv. i magasinet Ridehestens majnummer.

Sune Hansen

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen