Her fandt Shawna Harding sin hest

02-04-2015 13:01

Den amerikanske Grand Prix-rytter Shawna Harding har erhvervet sig endnu en DV-hest, som hun har fundet på Ridehesten.com

I Ridehesten.coms salgsdatabase fandt Shawna Harding fra USA endnu en DV-hest. Dem har hun nemlig haft meget held med. Shawna har i en årrække købte heste i Danmark, og hendes flagskibet i hendes dressurstald i South Carolina har været Come On III e. Come Back II/ Lantan (opdr. Fam. Kløve-Mogensen), og der er sidenhen kommet flere til.

Sidste år købte hun den 4-årige Skallebæks Regent e. De Noir/ Blue Hors Romanov (opdr. Anne og Kim Johansen), som nu er 5 år, og hun har netop tilføjet en ny dansk dressurhest til samlingen.

Det drejer sig denne gang om den 4-årige DV-hoppe Hejbøls Nair e. De Noir/ Damsey / (opdr. Per Torp), der var ejet af Camilla Knudsen og solgt igennem Rusovic Dressur, der har annonceret den smukke hoppe på Ridehesten.com.

- Jeg fik hoppen i træning med salg for øje i starten af februar måned og lagde annoncen på Ridehesten den 27. februar. Den 3. marts fik jeg en mail fra Shawna, som gerne ville komme og se hesten mandag den 9. marts lige efter hingstekåringen i Herning. Hun kom og prøver Nair, og besluttede sig med det samme for at købe hende, fortæller dressurrytter Tanja Rusovic.

Den 28. marts var alle undersøgelser og test veloverstået, og Nair blev fragtet til Klatte i Tyskland, hvorfra turen gik videre med endelig destination i Aiken, South Carolina.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner